Het was even spannend. De Gashouder stond helemaal klaar, de DJ’s waren in het land, maar kon de eerste editie van Hunkering In Concert doorgaan? Het antwoord is JA! Dankzij het snelle schakelen van de organisatie kon het event met wat kleine creatieve aanpassingen gewoon doorgaan, hierdoor was het event ook een van de laatste events in Nederland. Op zaterdag 10 juli genoten uitzinnige dance liefhebbers van de eerste uitverkochte editie van Hunkering In Concert met optredens van HOSH, Klangkarussell, Fur Coat en Alex Niggeman samen met bijzondere solisten en een live orkest.

Geplaceerd event
De voorbereidingen van Hunkering In Concert hebben over een jaar tijd plaatsgevonden. Hierbij is met allerlei scenario’s rekening gehouden, waaronder de originele geplaceerde versie. Met de aankondiging van een extra persconferentie op vrijdag 9 juli was het duidelijk dat er weer nieuwe maatregelen zouden gelden. De organisatie besloot hierop Hunkering In Concert te vervroegen en terug te gaan naar het originele idee van een seated event, zodat het event gewoon door kon gaan en tegelijktijdig voldeed aan alle richtlijnen. Op de dag van het event zelf heeft de organisatie met man en macht gewerkt om alles klaar te stomen, er kwamen tafels met stoelen in de zaal, er kwamen tribunes met zitplekken op 1,5m afstand en de bar werd vervangen voor table service, waardoor mensen zo min mogelijk van hun plek af hoefde. Hierdoor konden de gasten op zaterdagavond toch genieten van een prachtig en veilig event.

Hunkering On Water
Na het succes van Hunkering In Concert is de organisatie alweer druk bezig met plannen van een vervolg. Deze zomer komt Hunkering terug met een nieuw concept; Hunkering On Water. Verwacht niks minder dan een luxe zeilboot met de beste DJ’s en prachtige visuals, terwijl je de zonsondergang tegemoet zeilt. De eerste editie zal 20 augustus plaatsvinden, als de overheid events zonder restricties weer toestaat. Houd de verschillende social mediakanalen van Hunkering in de gaten voor meer informatie.