Nadat Reinier Zonneveld’s ‘Live Now’ festival voor de tweede keer werd afgelast en om de 100ste release op zijn eigen label ‘Filth on Acid’ te vieren, geven Reinier Zonneveld en Joel Beukers vier gelukkige fans de kans om mee te gaan op tour. De vier muziekliefhebbers kunnen techno gigant Reinier Zonneveld en het bekende fitness model Joel Beukers live zien op ‘Kafes x Suma Beach’ in Istanbul op vrijdag 10 september en op ‘Saga Festival’ in Boekarest op zaterdag 12 september.

Meedoen
De vier winnaars van deze bijzondere winactie, vliegen met Reinier Zonneveld en Joel Beukers van Amsterdam naar Istanbul in een privejet. Vervolgens vliegen zij naar Boekarest en keren uiteindelijk weer terug in Amsterdam. Daarnaast verblijven de winnaars in verschillende 5-sterren hotels en krijgen ze backstage toegang bij de festivals. Uiteraard zullen zij ook de vier uur durende set van Reinier Zonneveld ervaren tijdens zijn show op ‘Kafes x Suma Beach’ en zijn afsluitende set voor 13.000 bezoekers op het techno podium tijdens ‘Saga Festival’.

Om mee te doen aan de giveaway moeten fans 18+ zijn en zowel @reinierzonneveld en @joelbeukers op Instagram en reageren op hun laatste Instagram post.