Gisteravond heeft de regering aangekondigd om vanaf 25 september evenementen met een maximale capaciteit van 75% en een verplichte sluitingstijd tussen 00:00u en 06:00u toe te staan. Met deze beslissing keert Qlimax, ‘s werelds grootste indoor hardstyle event, terug op 20 november in het GelreDome in Arnhem. Nadat de editie van vorig jaar vanwege restricties niet kon doorgaan zet Qlimax dit jaar voor hun langverwachte terugkeer een verbluffende productie neer. Met deze gloednieuwe meeslepende show kunnen fans op een spectaculaire ervaring rekenen.

Dit jaar vindt Qlimax voor het eerst overdag, van 12:00 tot 23:00 uur, en met een maximale capaciteit van 75% plaats. In deze nieuwe setting worden hardstyle fans uitgenodigd om samen deze gloednieuwe Qlimax ervaring te beleven tijdens Qlimax The Reawakening.

Jonas Schmidt, Creative Director van Q-dance: “Qlimax is het langstlopende evenement dat wij organiseren. We zijn ontzettend blij dat we deze traditie kunnen voortzetten, nadat het ons vorig jaar verboden werd om het evenement fysiek te organiseren. Ons hele team is al maanden bezig om een unieke nieuwe Qlimax ervaring te creëren en we kunnen niet wachten om onze fans te laten zien wat we voor hen in petto hebben.

Tickets voor Qlimax The Reawakening gaan in de verkoop op 2 oktober om 13:00 uur op shop.q-dance.com. Als Qlimax The Reawakening wordt afgelast vanwege extra restricties vanuit de Nederlandse regering, worden alle ticket kopers automatisch terugbetaald.