Höchste Zeit für einen Crashkurs in Deutsch! Want op vrijdag 29 oktober a.s. vindt in het Klokgebouw in Eindhoven het gloednieuwe evenement Kloktoberfest plaats, met als eerste bevestigde acts Mental Theo, Snollebollekes, Partyfriex, Alpenzusjes, Gebroeders Ko, Thorsten Von Lippe Biesterfeld en party DJ Der Roten Jaeger. Loco Loco Discoshow zal dit spectaculaire feest hosten. Meer namen volgen spoedig.

De ticketverkoop start zaterdag 18 september om 11:00 uur via www.kloktoberfest.nl.

Kloktoberfest 2021

Kloktoberfest is gemodelleerd naar voorbeeld van het traditionele Duitse Oktoberfest, dat normaliter jaarlijks in de Beierse hoofdstad München wordt gehouden, maar dit jaar helaas niet doorgaat. Kloktoberfest in Eindhoven is dé plek voor allround ambiance en gekte om volop te dansen en te hossen op Deutsche schlagers; om mee te zingen met “foute” party hits; om Bratwürste,  Bratkartoffeln en Buttermöhren te eten; en te proosten met schnaps en bier. De in lederhosen en dirndls gehulde bezoekers wanen zich in een kleine versie van München waar ze zich samen met de leukste en populairste feestartiesten van Nederland onderdompelen in één groot festijn en onvergetelijke allround gekte. Bin dabei!

Ticket informatie

De ticketverkoop start zaterdag 18 september om 11:00 uur via www.kloktoberfest.nl.

Early Bird (Früher Vogel) €29,-

Reguliere tickets (Reguläre Karten) €35,-

Groepstickets (Festliche Freunde): 10 tickets voor de reguliere prijs van 9 tickets

Dit is exclusief servicekosten van €2,50

Met o.a. Mental Theo, Snollebollekes, Partyfriex, Alpenzusjes, Gebroeders Ko, Thorsten Von Lippe Biesterfeld, Der Roten Jaeger, Loco Loco Discoshow (host) e.v.a. – meer namen volgen spoedig!

Online

Website: www.kloktoberfest.nl

Facebook: www.facebook.com/kloktoberfestnl

Instagram: @kloktoberfest_nl