Nicky Romero verplaatst zijn inmiddels iconische showcase, Nicky Romero & Friends, van zijn label Protocol Recordings naar een eerder tijdstip. Het evenement, dat plaatsvindt in de Amsterdamse Escape, wordt vervroegd naar 18:00u en eindigt om middernacht. De dj is tijdens de showcase te zien met de al gevestigde namen van zijn label, ook neemt hij een aantal surprise guests mee. Tickets zijn verkrijgbaar via: prot.cl/ade2021.

Nadat vorig jaar Amsterdam Dance Event niet doorging, is Nicky Romero van plan om dit jaar tijdens zijn inmiddels iconische label-avond een nog specialere avond vol dance en euforie te brengen. De line-up wordt binnenkort aangekondigd, maar in het verleden kwamen artiesten als David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Afrojack en Sunnery James & Ryan Marciano al langs voor een gastoptreden.

Nicky Romero: Website / Youtube  / Instagram / Facebook / Twitter / Twitch