Audio Obscura is klaar om de heropening van de dansvloeren te vieren en kondigt drie events aan tijdens Amsterdam Dance Event 2021. De events vinden plaats op vrijdag 15 oktober van 16:00 tot 23:59 uur en op zaterdag 16 en zondag 17 oktober van 14:00 tot 23:59 uur. Samen goed voor een spectaculaire 28 uur durende programmering.

Het team van Audio Obscura heeft voor ADE een gloednieuwe locatie gekozen: de indrukwekkende RAW Factory. Gelegen naast het industriële Amsterdam Zuidoost, is de RAW Factory een imposant, modern gebouw, dat functioneert als het prestigieuze hoofdkwartier van G-Star RAW. Het gebouw is ontworpen door het bekende architectenbureau OMA van Rem Koolhaas en is geïnspireerd op een vliegtuighangar. Met deze industriële uitstraling en een mix van beton en glas zo ver het oog reikt, vormt het een verbluffende setting voor deze niet te missen samenkomst van gelijkgestemde muziekliefhebbers.

Audio Obscura zet zich al jaren in om de meest prominente house- en techno- artiesten in de spotlights te zetten en onthult ook dit jaar weer een goedgevulde line up met de meest gewilde namen uit de scene.

Vrijdag 15 oktober wordt de RAW Factory overgenomen door de legendarische Palms Trax, die maar liefst 4 uur zal draaien en wiens legendarische sets op Dekmantel hem tot ereburger van de Amsterdamse dance music community maken. Ook publiekslieveling Job Jobse, Black Cadmium, TITIA, Brooklyn gevestigde DJ/Producer Octo Octa, en oprichter van Rush Hour en geliefd DJ Antal zijn onderdeel van de line-up.

Zaterdag 16 oktober staat in het teken van het ruigere spectrum van techno, met kopstukken als Ostgut’s Planetary Assault Systems live, de Braziliaanse ANNA, Dax J, Dr Rubinstein, Rødhåd en local hero Deniro, afgetopt met de industriële sounds van legende Chris Liebing.

Op zondag 17 oktober wordt ADE afgesloten met een meer diepere kant van techno en elektronica. Met een verbluffende liveset van Duitse legende Stephan Bodzin – die zijn nieuwe album laat horen – een uitgebreide 6 uur durende set van Audio Obscura-favoriet Adriatique, de Italiaanse broers Mind Against, die ook 6 uur lang zullen draaien, en het opkomende Spaanse talent Marino Canal.

Mis je kans niet om bij een van deze immens populaire events in een adembenemende nieuwe locatie te zijn. Tickets gaan op vrijdag 1 oktober om 12:00 (middag) in de verkoop.

Vrijdag 15 oktober | 16:00 – 00:00 | Ticket link
Antal
Black Cadmium
Octo Octa
Job Jobse
Palms Trax
TITIA

Zaterdag 16 oktober | 14:00 – 00:00 | Ticket link
ANNA
Chris Liebing
Dax J
Deniro
Dr. Rubinstein
Planetary Assault Systems live
Rødhåd

Zondag 17 oktober | 14:00 – 00:00 | Ticket link
Adriatique (6 hour set)
Marino Canal
Mind Against
Stephan Bodzin live