Van 13 tot en met 17 oktober staat Paradiso in het teken van Amsterdam Dance Event. Dit jaar vinden alle programma’s vanwege de coronamaatregelen overdag plaats en kun je terecht in Paradiso voor een gevarieerd aanbod aan dag- & avondfeesten: van house tot funk en techno tot drum ‘n bass. Deze week presenteren de laatste programma’s hun volledige line-up.

De ADE week trapt af met een uitverkochte liveshow van houseproducer Fritz Kalkbrenner: support Gunjah stoomt de zaal klaar voor de rest van de avond én week. Op donderdag 14 oktober nodigt de Amerikaanse dj/producer Avalon Emerson voor haar avontuurlijke house- en technoconcept een hele rits aan internationale en nationale dj’s uit: Roi Perez, JASSS, Lucky Done Gone en Ineffekt.

Het weekend wordt op vrijdag 15 oktober ingeluid met de future house van Tchami, die gisteren zijn volledige line-up prijsgaf: in de Grote Zaal draaien support acts KREAM, Marten Hørger, Kage en Drymer. De Kleine Zaal wordt die avond gehost door tech house label NYX, met op de line-up NOME., Leandro Da Silva, Thomas Newson en DONT BLINK. 

Op zaterdag presenteert technoveteraan Speedy J samen met Colin Benders, Lady Starlight, Steve Rachmad, Surgeon en verschillende videokunstenaars STOOR live, een geïmproviseerde audiovisuele sessie. Nieuwe toevoeging aan dit programma is een modular chillout van Voltage Control Amsterdam, waarvoor Almost ‘n Sync, Jungle of Wires, Max Frimout en Boris Scorpio een bonte verzameling aan modulaire synths meenemen naar de kelder van Paradiso.

Voor een aantal van bovenstaande en eerder aangekondigde programma’s zijn nog tickets verkrijgbaar. Bekijk hier al het ADE 2021 programma in Paradiso en Paradiso Noord.