NA 2 JAAR PAKTE INTO THE WOODS ADE FESTIVAL GIGANTISCH UIT.

Met een line-up die in recordtijd in elkaar is gezet, stond de NDSM-werf na twee jaar weer in lichterlaaie. Into the Woods mocht eindelijk weer uitpakken en bepakte het beton met maar liefst tien muziekstages. Twee dagen lang woekerde festivalminnend publiek over het terrein en kon zijn ei kwijt op het industriƫle plein.

Groots spektakel
Het festival tijdens Amsterdam Dance Events was al vanaf de pont te aanschouwen. Het gros van het bos was naar de werf gehaald en steeg boven het IJ uit. Tussen het massale metaal en bekladde steen werd het publiek genuttigd met een vrachtlading aan creatieve prikkels. De middagen stonden te stralen in de zon, de avond kwam volledig tot recht in het spektakel van licht en industrie. Het was een goed weerzien.

Info: https://intothewoodsfestival.nl.