Vandaag maakt Qlimax The Reawakening de volledige line-up bekend, nadat de kaarten voor het event in minder dan een uur tijd volledig uitverkocht raakten. Wereldberoemde artiesten als Ran-D, Sefa, Villain, Sub Zero Project, D-Block & S-te-Fan, Rebelion, D-Sturb & Act of Rage, The Qreator, Sound Rush en Zany staan klaar om hardstyle liefhebbers op 20 november een unieke Qlimax-ervaring te bieden.

Qlimax vindt dit jaar voor het eerst overdag plaats. Van 12:00 uur tot 23:00 uur nemen de grootste namen uit de hardcore- en hardstyle scene het GelreDome over en geven zij liefhebbers van de hardere stijlen een unieke show waarin zij het evenement op een totaal nieuwe manier gaan beleven. Ook dit jaar trekt de organisatie weer alles uit de kast om zichzelf te overtreffen. Met een grensverleggende showproductie en een geweldige line-up belooft de 2021 editie van het iconische evenement alle verwachtingen te overstijgen.

Met Qlimax The Reawakening begint Q-dance aan een nieuw hoofdstuk. Deze editie van het wereldberoemde event wordt het eerste Q-dance evenement sinds de pandemie waar hardstyle fans van over de hele wereld – zowel online als offline – kunnen genieten van een spectaculaire show. Fans die geen tickets hebben weten te bemachtigen krijgen de kans om het complete event te streamen via de gloednieuwe Q-dance Network app. De app biedt een unieke ervaring, waarmee liefhebbers van de scene zich kunnen onderdompelen in een unieke audiovisuele ervaring en het gevoel hebben alsof ze midden in de feestende menigte staan.

Tickets voor de livestream zijn beschikbaar vanaf 2 november om 13:00 uur via www.q-dance.com.