De Nederlandse producer/DJ Yung Felix is ​​terug met een nieuw geluid. Na het scoren van meerdere hits in de Nederlandse charts vond Felix het tijd worden om zichzelf opnieuw uit te vinden. Met ‘Only You’ brengt Felix een track uit die de brug slaat tussen urban en house. Het nummer combineert een pittige, donkere funky baseline met easy going, opzwepende synths en geweldige toplijnen gecreëerd door Felix zelf. De meditatieve housetrack is perfect voor feestjes, het schoonmaken van het huis of sporten in de sportschool.

‘Only You’ is nu beschikbaar op alle streaming platforms.

‘Only You’ is de eerste single van Yung Felix’ langverwachte nieuwe album ‘Burning Down The House’ dat op 25 november wordt uitgebracht. Met dit album verrast Felix iedereen met een nieuw, donkerder en meer edgy geluid dan we eerder van hem hebben gehoord. Met ‘Only You’ zet Felix de toon en laat hij iedereen zien dat ‘Burning Down The House’ absoluut geen uitstapje is maar een compleet nieuwe sound die laat horen hoe hij als producer zijn skills blijft ontwikkelen.

Over Yung Felix

Felix Laman, beter bekend als Yung Felix, behoort tot de absolute top van muziekproducers in Nederland. In zijn beginjaren stond de producer vooral bekend om zijn unieke trap sound die niet onopgemerkt bleven door Barong Family, het label van zijn Yellow Claw. Yung Felix werkt al jaren hard aan zijn carrière en scoorde hit na hit in de Nederlandse hitparade. Door de jaren heen wordt Felix niet alleen nationaal bekender en geliefder, ook internationaal krijgt hij steeds meer voet aan de grond. Naast het produceren van tracks in de studio staat Yung Felix ook op het podium waar zijn skills en muziekkennis samenkomen. Met de release van ‘Burning Down The House’ is Felix klaar om zijn plek tussen alle andere grote namen in de scene op te eisen.

Meer info hier.