Festivalmerken elrow en STRAF_WERK (SW) bundelen de krachten en keren op 4 én 5 december terug naar het Klokgebouw in Eindhoven voor de befaamde gezamenlijke show. Het belooft een weergaloze productie te worden, met twee enorme zalen waar de bezoeker zich in iedere zaal in een compleet andere wereld waant. De zalen worden goed gevuld: de line up is bekend.

Grootheden en goede vrienden

Voor dit bijzondere weekend is ook alles uit de kast getrokken qua line-up. Grootheden als Kölsch, Âme [live], Sven Väth, Stephan Bodzin (live), Claptone en ARTBAT zullen de bezoekers laten dansen zoals al lang niet is gedaan. Daarnaast zijn ook goede vrienden van beide shows uitgenodigd, zoals Nicky Elisabeth, Solardo, Philou Louzolo en een b2b set van Sidney Charles en Luuk van Dijk.

Braziliaanse elrow jungle

In de elrow area dompelt de bezoeker zich onder in een tropisch carnaval genaamd “Sambowdromo Do Brasil”, met een overweldigende jungle setting en allerlei kleurrijke wilde dieren die om de bezoeker heen cirkelen. Combineer dat met een overdaad aan confetti en opzwepende beats van lokale helden en elrow residents, en de bezoeker vergeet dat hij in Eindhoven staat te dansen in plaats van op een zonnig strand.

Tegenpool STRAF_WERK

Loop een paar meter verder en stap in een wereld die hier haaks op staat: STRAF_WERK. Bekend om de strakke, indrukwekkende lichtshows die de bezoekers doen verbluffen. Dit jaar pakt SW uit met een nieuwe lichtinstallatie, dat gecreëerd wordt door Boris Acket, Chris van Meer en Lumus. In de booth staan artiesten die nog niet eerder bij SW gedraaid hebben, samen met de gevestigde lokale namen.

Tickets

Inmiddels is de show al een aantal jaar een vaste prik op de event kalenders. Bezoekers weten dat ze paraat moeten staan om een ticket te bemachtigen. Dit jaar is dan ook niet anders. Wegens groot succes hebben de organisaties besloten er een extra dag aan vast te knopen. Voor de zondag is nog een beperkt aantal tickets beschikbaar, net als een aantal weekend tickets (https://www.howler.co.za/elroweindhoven21).

Info event

Evenement:       elrow x SW Klokgebouw 2021

Data:                    4 & 5 december 2021

Tijden:                 15:00 – 00:00

Locatie:               Klokgebouw, Eindhoven

Event page:       https://www.facebook.com/events/1212472075903486

Tickets:                 https://www.howler.co.za/elroweindhoven21

SATURDAY:

Âme live
Amyelle
ARTBAT
Claptone
Cuartero
De La Swing
Lauren Lo Sung
Nicky Elisabeth
Philou Louzolo
Stephan Bodzin live
William Djoko

SUNDAY:

DOM DOLLA
Kölsch
LORI
Luuk van Dijk b2b Sidney Charles
Mano Le Tough
Marc Maya
Patrice Bäumel
Solardo
Sven Väth
Tini Gessler