Na twee jaar geen doorgang wordt nu weer hard gewerkt aan Koningsdag 2022. In Amsterdam neemt Reinier Zonneveld, de onbetwiste techno koning van het moment, het Olympisch Stadion over om op knallende wijze te vieren dat er weer gedanst mag worden. Met onder andere Joris Voorn, Carista, Antal, Dax J, I Hate Models & Kobosil is hij in goed gezelschap.

Na een uitverkochte editie van Oranjebloesem in 2019 was het lang wachten tot aan nu. Twee jaar stilstand hebben echter ook ruimte gegeven om te werken aan een ijzersterk plan. Op het gebied van programma en productioneel is hard gewerkt om hét alternatief op Koningsdag naar een compleet nieuw niveau te tillen. Meer ruimte voor techno en tech-house, een nieuwe terreinindeling en spectaculaire nieuwe podia zijn het eindresultaat van twee jaar arbeid.

De volledige line-up is als volgt (abc):

Antal Carista Cynthia Spiering
David Vunk Dax J De Sluwe Vos
DJOKO Ferro I Hate Models
Joris Voorn Kobosil Noumé
Reinier Zonneveld (live) Rossi
Samuel Deep Some Chemistry
Suze Ijó Toman Tsepo

Oranjebloesem
Koningsdag 27 april 2022
Het Olympisch Stadion, Amsterdam
18+

De kaartverkoop van early birds start februari 2022, voorinschrijven kan via oranjebloesem.com.

Early birds kosten €39,50 ex. fee. Bewaarde 2020 tickets blijven geldig.