Eerder schreven we al over Lago Lago, een nieuwe meerdaagse festivalvakantie voor de ervaren  festivalganger. In het eerste weekend van juli 2022 vindt het festival plaats bij het  Stroombroek in de Achterhoek, een prachtige locatie met een ruim bungalowpark, een camping  langs het water en comfortabele faciliteiten. 24 november start de kaartverkoop. 

Lago Lago staat gepland op een buitengewoon festivalterrein. Stroombroek ligt midden in de  ongerepte natuur van de Achterhoek, aan de voet van de Montferlandse heuvels. Een prachtig  meertje met uitgestrekt strand omstrengeld het programmagebied en de camping. Bezoekers  kunnen bij drie podia dansen met zand tussen de tenen of onder imponerende bomen, maar ook  verdwalen over olifantenpaadjes en weg dobberen op het verkoelende water. 

Slapen doet men in een bungalow of op de camping aan het strand. Het bungalowpark is divers  en biedt plaats aan een groot deel van de bezoekers. Aanvullend is er een sfeervolle camperzone  op de camping en een ruime keuze aan glamping tenten. De camping ligt direct aan het  zwemwater. Er zijn uitstekende campingfaciliteiten ingericht voor alle bezoekers. Met  comfortabel sanitair, zoals echte WC’s, luxe badhuizen en voor de liefhebbers zelfs een spa. Ook  alle horeca is van culinair niveau en met breed aanbod. 

Het voorlopige programma is te vinden op de website van het festival. Eerste namen zijn onder  andere Einmusik, Extrawelt (live), Gui Boratto (live), Henrik Schwarz (live) & Todd Terje. 

De kaartverkoop van weekendkaarten start 24 november. Tickets zijn geprijsd vanaf €139,-. Er heeft al een voorverkoop aan pre-registraties plaatsgevonden. 

Lago Lago  

Het Stroombroek, 1 t/m 3 juli 2022 www.lagolago.nl.