Dat Yung Felix hits levert als geen ander is algemeen bekend, na de release van ‘Only You’ is Yung Felix nu terug met de tweede singel van zijn aanstaande album ‘Burning Down The House’. Voor ‘Jetskiii’ sloeg de producer de handen ineen met Chauw die de lyrics voor zijn rekening neemt. Yung Felix levert met deze track die hij op zijn eigen label 100M Music uitbrengt een echte dancefloor killer met zware pulsende basslines en catchy vocals.

‘Jetskiii’ is nu uit op alle portalen

‘Jetskiii’ is de tweede singel van Yung Felix’ nieuwe album ‘Burning Down The House’, wat op 25 november uitkomt. Na vele Top40 hits en high profile samenwerkingen laat de producers zich op dit album van een hele andere kant zien. Met een nieuwe, donkerdere en meer edgy sound verrast Yung Felix iedereen en laat hij wederom zien wat hij als producer in huis heeft.

Samenwerking Red Bull
Het succes van de producer blijft ook bij grote merken niet onopgemerkt. Voor de release van ‘Jetskiii’ heeft Red Bull Yung Felix en Chauw uitgenodigd om samen met Red Bull en meervoudig Nederlands kampioen wakeboarden Duncan Zuur het water op te gaan. Check hoe Yung Felix en Chauw de Loosdrechtse Plassen onveilig maken op de jetski om samen met Duncan gave stunts te maken op het water. De video in samenwerking met Red Bull is vanaf 20 november te zien op het YouTube kanaal van Red Bull.