Vandaag kondigt Coachella Music and Arts Festival in Californië de nieuwe line up van 2022 aan. De 100ste editie van het festival vindt over 100 dagen plaats en staat bekend om optredens van de meest bekende artiesten en bands ter wereld. Dit jaar mag de Nederlands elektronische live artiest Satori daar 17 en 24 april het podium betreden. Satori keert voor de tweede keer terug naar Coachella.

Over Satori

In 2015 brak Satori uit Nijmegen door met het album In Between Worlds. Hiervoor maakt hij eindeloze combinaties beïnvloed door instrumenten variërend van piano, kalimba de kora tot aan gitaar. Hij heeft net een uitgebreide tour door de VS achter de rug en stond afgelopen oktober in een uitverkochte grote zaal van Paradiso.  Zijn recente ‘Maktub’ wereldtournee in samenwerking met de muzikale broers The Band From Space en een reeds 18 maanden durende residency in club Heart op Ibiza resulteerde in meer dan 400.000 Spotify luisteraars per maand en releases op baanbrekende labels als Crosstown Rebels, Sol Selectas en DGTL Records. Satori heeft inmiddels vier solo albums op zijn naam staan, tourt met groot succes de wereld over en wordt gevolgd door fans uit alle hoeken van de wereld. Op 22 april komt zijn vijfde album Dreamin’ Color uit op het Iconische label Crosstown Rebels.

Volg Satori

SpotifySoundcloudFacebookInstagram