Hitmachine Afrojack staat dit jaar op de line up van Freshtival Weekend in Enschede. En dat is ook bijna het enige moment dat de wereldster in Nederland optreedt. Organisator Absolutely Fresh maakte zojuist de eerste namen van de line up bekend. Ook artiesten als Antoon, Brennan Heart, Snelle, Tchami en The Dirty Daddies pronken in de lijst. Het festival vindt plaats op 3, 4 & 5 juni 2022 (Pinksteren) in Enschede. 

Na drie doorgeschoven edities doorbreekt Freshtival Weekend de stilte met de eerste fase van de line-up, die doorgaans ruim 200 artiesten bevat. Megaster Afrojack, nummer 6 uit de DJ Mag Top 100, dit jaar als headliner. Wereldbekend, scoort hit na hit en werkt samen met de allergrootste artiesten. Maar ook Acraze van ‘Do it To it’, de meest gestreamde dance track van dit moment, doet zijn intrede. Voor het eerst in Nederland zelfs. 

Brede programmering
Het festival vindt dit jaar drie dagen achter elkaar plaats, inclusief festivalcamping. Verspreid over maar liefst 13 stages biedt het festival een brede programmering met internationale en nationale artiesten: van dance dj’s als Brennan Heart, Lucas & Steve en Tchami tot popartiesten als Antoon, Maan, Ronnie Flex en The Dirty Daddies. 

Freshtival viert daarmee haar 12de editie in het Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni. Met ruim 60.000 festivalgangers is het het grootste weekend festival van Oost-Nederland. Het festival verwacht de meeste bezoekers uit Nederland en Duitsland. 

Een groot deel van de tickets is al verkocht. De ticketverkoop wordt op 4 februari om 12:00 uur herstart. De eerste fase van de line-up is te vinden op www.freshtival.nl

Eerste namen Freshtival Weekend:
Acraze, Afrojack, Angerfist Live, Antoon, Brennan Heart, Donnie, Frenna Deluxe, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Maan & live band, Morten, Murda, Ronnie Flex & The Fam, Snelle & De Lieve Jongens Band, Tchami en The Dirty Daddies.