Op 3, 4 en 5 juni 2022 vindt de 11e editie van VESTROCK plaats op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). De organisatie kondigt vandaag opnieuw een reeks mooie nieuwe namen aan: Martin Solveig, Frenna Deluxe, Goldband, De Likt, And Also The Trees, October Drift, Ramkot, Seth Hills en Smash Into Pieces. Er zullen spoedig nog tientallen namen volgen waaronder meer headliners, herbevestigingen en aanstormend talent.

Het intieme driedaagse VESTROCK, dat bekend staat als Het Festival van de Vriendschap, maakte eerder al de volgende knallers bekend: Editors, Within Temptation, Wolfmother, Suzan & Freek, Snelle & De Lieve Jongens Band, The Darkness, Lucas & Steve, Gavin James, Nada Surf, Antoon, The Howl & The Hum, JB Meijers & Band, LIFE, Paul Elstak, Son Mieux, Whispering Sons, Daithi, Thumper en Ten Times A Million.

De dagindeling staat op de site.

TICKETINFO
De kaartverkoop voor VESTROCK is inmiddels gestart via vestrock.nl/tickets. Het driedaags festival vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is.
Dat geldt ook voor de intieme camping van het evenement.

Soorten tickets:
Vrijdag: €65,-
Zaterdag: €65,-
Zondag: €40,-
Combi vrijdag & zaterdag: €90,-
Weekender 3 dagen: €125,-
Camping: €17,50 (zie onder)

  • Family/Friends tickets: bij aankoop van vijf of meer tickets krijgt de koper korting.
    **Prijzen zijn exclusief servicekosten van €3,95.
    ***Tickets voor de geannuleerde editie van VESTROCK 2021 blijven dit jaar gewoon geldig.

VESTROCK: HET FESTIVAL VAN DE VRIENDSCHAP
Het intiem driedaagse zomerse festival VESTROCK, ook wel bekend als Het Festival van de Vriendschap, wordt gehouden op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Hulst ligt zeer centraal en is eenvoudig te bereiken voor zowel Nederlanders als voor Belgen. Dit jaarlijks populairder wordende evenement biedt ook dit jaar weer een ultiem lang weekend weg met ca. 60 live rock-, pop- en dance acts; met een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK University en met exclusieve optredens op diverse locaties.

Bovendien heeft VESTROCK een familie programmering waarin ook de jongere bezoeker een echte festivalervaring mee kan maken. Daarnaast is er opnieuw een bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK Blond en een geweldige camping.

ONLINE
Volg de VESTROCK website en social media (Instagram, Facebook) voor alle gedetailleerde festivalinfo.

Website: https://www.VESTROCK.nl