Na twee jaar keert Radio 538 terug naar Breda voor een live editie van ‘538 Koningsdag’. Op woensdag 27 april komen de dj’s, artiesten en luisteraars op het Chasséveld samen om traditiegetrouw de verjaardag van onze koning te vieren. Het wordt de zesentwintigste keer dat het radiostation een fysiek Oranje-event organiseert. De afgelopen twee edities vonden vanwege de coronapandemie virtueel plaats. Luisteraars kunnen zich vanaf vandaag pre-registreren voor tickets via 538.nl/koningsdag.

Coco Hermans, Radio Director 538: “Koningsdag is dé dag waarop heel Nederland zich verbonden voelt met elkaar en 538 al sinds jaar en dag samenkomt met artiesten en luisteraars om dit te vieren. Na twee coronajaren kijken we er ontzettend naar uit om weer fysiek samen te komen met onze luisteraars en artiesten. Waar anders dan in dé Oranjestad van Nederland, Breda, waar we er voor het zevende jaar één groot feest van gaan maken!

538 Koningsdag 2022
Datum: woensdag 27 april
Locatie: Chasséveld, Breda
Tijden: 12.00 uur tot 22.00 uur
Leeftijd: 18+
Start kaartverkoop: maandag 21 februari voor pre-registratie/dinsdag 22 februari reguliere verkoop
Line-up: wordt binnenkort bekendgemaakt
Meer informatie: www.538.nl/koningsdag