Op zaterdag 27 augustus vindt Nomads Festival plaats op het Thuishaven terrein. Officieel het 10e jaar van bestaan voor het populaire muziekfestival, genoeg reden om het laatste weekend van juni af te reizen richting het Thuishaven terrein in Amsterdam.

De line-up, die volgende maand wordt gepresenteerd, bestaat uit een dynamische mix van internationale zwaargewichten en lokale artiesten, verspreid over vier podia. Van Amsterdamse house tot disco uit Chicago en met uitstapjes richting live elementen en techno; Nomads is ideaal voor zowel de muzikale fijnproever als de incidentele festivalganger.

Ook ligt de focus dit jaar nog meer op het integreren van artistieke- en creatieve elementen in het festivalterrein, via verschillende kunst-performances, exposities en samenwerkingen met Amsterdamse hostingpartners uit de underground kunst-scene.

Na twee verloren zomers keert Nomads dus terug op het oude nest, de omgeving waar het festival tussen 2014-2018 volwassen werd. Met legendarische optredens van Kerri Chandler, Sadar Bahar, Chez Damier en Carista nog vers in het geheugen, zullen dit jaar ook alle ingrediënten aanwezig zijn voor een onvergetelijke editie.

Oprichter Samuel Taselaar: “Nomads is voor velen een van de lievelingsdagen van het jaar. Dat we dit jaar eindelijk weer samen mogen komen voelt als een droom die uitkomt. Ik kan niet wachten op de zomer”.

De bohemian Nomads vibe wordt zoals altijd gecompleteerd door Nomadisch geïnspireerde, handgemaakte festival-decoraties, een kleurrijk palet aan bezoekers en een scherp oog voor detail vanuit de organisatie. Het feit dat Nomads ieder jaar uitverkoopt, lijkt genoeg reden om te stellen dat niets het festival meer in de weg staat om een succesvolle terugkeer te maken naar de geliefde festival-omgeving.

Tickets worden donderdag 24 februari (12:00) publiekelijk beschikbaar via www.nomadsfestival.nl.