Verdeeld over zeven verschillende podia treden aankomende zomer op 14 augustus in recreatiegebied Spaarnwoude, te Velsen meer dan 100 Nederlandse topacts en artiesten op. De podia worden gevuld met alle muzikale stijlen die ons land rijk is, variërend van pop, rock, hiphop, après ski, Nederlandstalige muziek, dance, disco en soul.

De organisatie was noodgedwongen de geplande edities van 2020 en 2021 te verplaatsen door de coronamaatregelen, maar is vastbesloten om dit jaar eindelijk hun rentree te maken in hun ‘feestvallei’: ‘We hebben zo ontzettend lang moeten wachten tot we weer wat positief nieuws konden brengen. We zijn daarom extra gemotiveerd om ervoor te zorgen dat alle mensen die al twee jaar een kaartje op zak hebben nu eindelijk het festival te geven waar ze zo naar uitzien.

Een groot deel van het programma is meeverhuisd naar aankomende editie, maar er zijn ook nieuwe artiesten aan het programma toegevoegd, zo laat de organisatie weten: ‘We zijn heel blij dat Anouk nog steeds op de line-up staat. Zij is natuurlijk een echte superster. Maar ook met de komst van Snelle, Rolf Sanchez en feestfenomeen Snollebollekes doen wij onze grote schare Dutch Valley-fans zonder twijfel een groot plezier.

Naast Anouk, Snelle en Rolf Sanchez zullen o.a. Tino Martin, Jan Smit, Josylvio, Mart Hoogkamer, Mental Theo en FeestDJRuud XXL te horen zijn op de 10e verjaardag van Dutch Valley. De woordvoerder over de jubileumeditie: ’Het festival heeft zich ontpopt tot de grootste en gezelligste muzikale kermis van het Nederland. Daar zijn we trots op en we zullen die reputatie zeker waarmaken aankomende zomer. De bezoekers kunnen veel entertainment en vuurwerk verwachten van al onze artiesten. We worden overspoeld met berichtjes van mensen die er ontzettend veel zin in hebben. Dat geeft heel veel energie om er een topfeest van te maken!

Meer informatie over de kaartverkoop en het volledige programma met alle artiesten zijn te vinden op www.dutchvalley.nl.