Het grootste dancefestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line up bekend gemaakt. Ruim 200 artiesten uit allerlei genres pronken op het programma voor het Pinksterweekend op 3, 4 & 5 juni. En daarmee haalt het festival weer een aantal hele grote namen naar Enschede: Afrojack en Don Diablo.

Na drie doorgeschoven edities is deze line-up weer een lust voor het oog. Met aan de top megaster Afrojack, nummer 6 uit de DJ Mag Top 100 en Don Diablo, de nummer 7 van de wereld. Maar ook Acraze van ‘Do it To it’, de meest gestreamde dance track van dit moment, doet zijn intrede. Samen met Antoon, Brennan Heart, Fedde Le Grand, James Hype, Lucas & Steve en Suzan & Freek.

Brede programmering
Het festival vindt dit jaar drie dagen achter elkaar plaats, inclusief festivalcamping. Verspreid over maar liefst 13 stages biedt het festival een brede programmering met internationale en nationale artiesten: van dance dj’s als D-Block & S-te-fan, Tchami en W&W tot popartiesten als Antoon, Maan, Ronnie Flex en Snelle & De Lieve Jongens Band.

Freshtival viert daarmee haar 12de editie in het Pinksterweekend op 3, 4 en 5 juni. Met ruim 60.000 festivalgangers is het het grootste weekend festival van Oost-Nederland. Het festival verwacht de meeste bezoekers uit Nederland en Duitsland.

Er zijn nog tickets beschikbaar. De volledige line up is te vinden op www.freshtival.nl.

Headliners Freshtival Weekend 2022
Acraze, Afrojack, Antoon, Blasterjaxx, Brennan Heart, Don Diablo, Fedde Le Grand, Felix Jaehn, Frenna Deluxe, James Hype, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Maan & live band, Morten, Radical Redemption, Ronnie Flex & The Fam, Snelle & De Lieve Jongens Band, Suzan & Freek, Tchami, W&W