De zomer van 2022 wordt legendarisch door de terugkeer van het elektronische muziekfestival  SWF, op 20 augustus in Havenpark Amsterdam. De eerste SWF-editie sinds 2019 biedt nieuwe  sounds en heeft een groot aantal exclusieve namen op het programma staan. De volledige line-up  is vandaag bekend gemaakt.  

SWF (voorheen STRAF_WERK Festival) kon in 2020 en 2021 vanwege de coronacrisis geen doorgang  vinden en heeft een groot deel van de line-up, zoals voor die edities gepland was, weten te  behouden. Dit aangevuld met een groot aantal nieuwe en exclusieve namen.  Na de succesvolle samenwerking tussen Michael Bibi’s Solid Grooves en SW tijdens afgelopen  Amsterdam Dance Event wordt de samenwerking op het festival doorgezet. Ook Bob Moses, The  Martinez Brothers, Maribou State, Mall Grab, PAWSA, Dennis Cruz, ARTBAT en Krystal Klear zullen  tijdens de festivalzomer van 2022 alleen op SWF 2022 te zien zijn. 

SWF biedt iedere editie een ultieme muzikale staalkaart van dat moment, door de muzikaal brede  line-up met grote namen en opkomende smaakmakers. Deze laatste groep zal dit jaar een speciaal  plekje krijgen op het festival maar daarover volgt later meer nieuws. Met de line-up die vandaag  bekend is gemaakt focust SWF 2022 zich onder meer op de in Nederland relatief nieuwe UK sound,  electronic live sound (door Maribou State), house, techno en deep melodic.  

De volledige SWF 2022 line-up (in alfabetische volgorde):  

Âme II Âme (live), ARTBAT, Bob Moses (DJ), Camelphat, Colyn, Comrade Winston,  Dennis Cruz, DJOKO, Floorplan, Franky Rizardo, Gerd Janson B2B Krystal Klear, Iris Menza, Jesse  Maas, La La, Lee Ann Roberts, Luuk van Dijk, Mall Grab, Maya Jane Coles, Marcel Dettmann, Maribou  State, Michael Bibi, Nicky Elisabeth, PAWSA, Project89, Prunk, Sam Paganini, Silvie Loto, The  Martinez Brothers, Toman, Van Anh B2B Mirella Kroes.

SWF vindt op zaterdag 20 augustus 2022 plaats in het Havenpark in Amsterdam. Veel SWF-bezoekers  hebben hun tickets voor de 2020 en 2021-editie bewaard en de in februari gestarte pre-sale voor  mensen die zich daarvoor hadden ingeschreven liep hard.  

Op donderdag 29 maart om 12:00 uur gaat er nog een beperkt aantal laatste tickets in de verkoop via  www.strafwerk.org.  

SWF 2022 

Datum: 20 augustus 2022 

Tijd: 12:00 – 23:00 uur 

Locatie: Havenpark, Amsterdam 

Tickets: https://bit.ly/SWF-2022-tickets 

Website: https://strafwerk.org/event/swf-2022/ 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/857806418331253