Eens in de vijf jaar pakt de Grande Dame van de Nederlandse House scene groots uit. Op zaterdag 30 april viert Dj Isis haar 30 jarig dj jubileum met een spectaculair feest in de 3 zalen van Paradiso. In de grote zaal speelt ze gedurende de gehele nacht een solo set waarbij ze de bezoekers meeneemt door haar constant groeiende collectie elektronische dansmuziek.

In de jaren ‘90 verwierf Isis (inter)nationale bekendheid met haar in de top tien genoteerde mix albums. Sindsdien heeft ze door de hele wereld pionierswerk verricht als dj en speelde ze op festivals en clubs zoals: RoXy, Ruigoord, Het Koninklijk Concertgebouw, Chemistry, Welcome to the Future, Mysteryland, Dance Valley, Glastonbury (UK), Amnesia (ES), Pacha (ES), DC10 (ES), Creamfields (ES), Fusion (D), Boom (P), Ultra Festival (Miami), Space (Miami), Pacha (NY) en duizenden andere gelegenheden.
Vanaf het jaar 2000 heeft Isis van der Wel zichzelf daarnaast ontwikkeld als curator, organisator, agent, manager en label eigenaar waarmee ze zich onder de naam All is One zich manifesteert. In 2010 werd Isis benoemd tot Nachtburgemeester van Amsterdam waarmee ze het ambt internationale bekendheid heeft gegeven en de basis legde voor het huidige hoofdstedelijke 24 uur vergunningen systeem. In 2011 won Isis de Lifetime Achievement Award (GKA). In datzelfde jaar was ze ook medeoprichter van het prijswinnende crowdsourced Magneet Festival. Sinds 2017 maakt Isis muziek met haar partner Mozes Meijer onder de naam Isis & Mozes. In 2019 werd Isis benoemd tot bestuurslid van de Amsterdamse Kunstraad en voorzitter van de commissie Muziek & Muziektheater. In 2020 kwam daar haar commissielidmaatschap voor de CAWA bij. Vanuit beide functies adviseert ze het Amsterdamse gemeentebestuur over het kunst & cultuurbeleid met uiteraard speciale aandacht voor muziek, nachtcultuur, broedplaatsen en vrijplaatsen.
 
Tijdens het jubileum in Paradiso kunnen bezoekers een bijzondere eclectische mix verwachten van late ‘80’s/ early ‘90’s, Chicago house, Detroit Techno, RoXy klassiekers, Tech-house juweeltjes, Afro-electronica, underground Latin, hypnotiserende Psy-tech en andere dansvloer parels. In de overige twee zalen cureert Isis een speciaal multidisciplinair programma met artiesten waar ze veel samenwerkt en/of inspiratie bij vindt zoals haar Berlijnse collega Martha van Straaten, grondlegger van de Nederlandse dj cultuur Eddy de Clercq, muze Mozes Meijer, virtuoos Krien Jozeph & performance artiest Merante Tamar en dj Inphiknight.
Tijdens het optreden van Isis in de grote zaal van Paradiso zullen er beelden vertoond worden door visuele artiest Gitte Spinder aka Spinsekt waarmee Isis een langlopende samenwerking heeft als performer: Isis voor, en Gitte achter de camera. Hiermee laat duizendpoot Isis zich weer van een hele andere kant zien.
Een feest der herkenning voor de veteranen uit de nachtcultuur, een ontdekkingsreis voor latere instromers. Voor alle hedendaagse genieters en alle leeftijden. Van middernacht tot het ochtendgloren. Met een feestelijke dresscode geïnspireerd door de Europese inheemse viering Beltane en het voorjaar.

Meer info & tickets: paradi.so/DJIsis                                                                                                
www.djisis.nl