Op 1 mei 2022 is het dan voor het eerst echt eindelijk zover ! Het “We are IT festival “wat in 2020 al zo plaatsvinden gaat door. En ook nog eens zonder maatregelen. De meest legendarische club uit de Amsterdamse, en misschien wel Nederlandse House geschiedenis en clubscene ooit, gaat terugkeren op het Amsterdamse uitgaanstoneel. Uiteraard hebben we het hier over de IT. De complete DJ line up ínclusief hun legacy en uniek extravaganza entertainment, zal die dag zijn opwachting maken en in vol ornaat aantreden op een speciaal hiervoor in het leven geroepen festival. Op de enige locatie in Amsterdam die hiervoor in aanmerking kan komen kwa entourage, THUISHAVEN!

Een unieke kans kortom, voor diegene die die gloriedagen bewust hebben meegemaakt , om die unieke sfeer weer is te herbeleven, en natuurlijk ook voor een jongere generatie die op deze manier een inkijkje kunnen krijgen in een tijd waarin zij misschien nog niet eens geboren waren, maar waarin de begrippen totale gekte, vrijheid, en natuurlijk true en real house music , de fundamenten hebben gevormd voor de meest iconische uitgaansperiode ooit en waarbij Amsterdam en Nederland definitief op de kaart werden gezet als belangrijkste exponenten van de toenmalige en zelfs huidige dancescene wereldwijd.

Ook is er een stage met alle legendarische residents van de Roxy. In het begin van de jaren 90 was Club RoXY samen met de iT en De Waakzaamheid een van de belangrijkste clubs van de house- en technoscene in Nederland.

Alsof dit allemaal nog niet genoeg is zal ook SUMMER OF LOVE, één van Nederlands populairste house classics concepten, met het hosten van stage 3 aansluiten om de feestvreugde nog meer te vergroten en zeer waarschijnlijk door het spreekwoordelijke dak heen te laten gaan.

Je raad het al… met TOTALE GEKTE next level.

Tickets: https://www.yourticketprovider.nl/events/35037-we-are-it-festival-op-thuishaven-2022-we-are-back/
Event: https://www.facebook.com/events/389559493001871/