Op 16 juli 2022 is het zover, dan zal Festival De Achtertuin neerstrijken op het terrein van Outdoor Valley vlakbij Rotterdam. Festival De Achtertuin heeft de volledige line up rond met onder meer mooie headliners als Philou Louzolo, De Sluwe Vos, Cincity en Sandrien. Hiermee is het muzikale affiche van Festival De Achtertuin voor 2022 compleet.

Line-up
Ook Colyn, VNTM (live) en Beswerda schitteren op de poster van Festival De Achtertuin. Benny Rodrigues, Analog Kitchen (live) en Einmusik waren al eerder aangekondigd. Het belooft een mooie dag te worden waar verschillende genres elkaar aanvullen. Van melodieuze en progressive house tot Afrotech en funky disco house, er is voor ieder wat wils. Dit zijn de bevestigde artiesten:

Benny Rodrigues ⫻ Colyn ⫻ De Sluwe Vos ⫻ Einmusik ⫻ Philou Louzolo ⫻ Sandrien ⫻ VNTM (live) ⫻ Analog Kitchen (live) ⫻ Beswerda ⫻ Cincity ⫻ Hollt ⫻ Mitch de Klein ⫻ Yør Kultura ⫻ and more!

Kunst en visual art
Beleving staat centraal bij Festival De Achtertuin. Naast de muzikale invulling, kan er worden rondgedwaald tussen de kunstzinnige installaties, visual art, art performances en creatieve invullingen door acteurs. Met de achtergrond van een weelderige locatie als decor. Zo is er een real life experience, verzorgd door 50:Hertz; een muziekbeleving met een theatrale twist. De verschillende stages en kunstzinnige installaties zorgen voor een beleving waarin de bezoeker zich in een surrealistische wereld waant.

Ticketverkoop
Tickets voor zaterdag 16 juli zijn nu verkrijgbaar via www.festivaldeachtertuin.nl. De ‘Vroege Vink’ -tickets zijn bijna uitverkocht, dus wees er snel bij.

Openingstijden
Zaterdag 16 juli: 12:00 – 23:00 uur