Satori & The Band Of Space zullen op woensdag 19 oktober met een show in Paradiso ADE aftrappen. Voor Satori, die recent zijn vijfde album ‘Dreamin’ Colours’ uitbracht, is het voor het eerst in twee jaar dat hij met zijn Band From Space weer in Nederland optreedt. Speciaal voor ADE wordt de komende maanden een volledig nieuwe show ontwikkeld.

Tickets gaan vanaf morgen (donderdag 2 juni) vanaf 11:00 uur in de voorverkoop.

Satori (een pseudoniem van de Nederlands-Servische muzieknomade Djordje Petrovic) heeft sinds zijn doorbraak met het album ‘In Between Worlds’ uit 2015, wereldwijd de grenzen opgerekt van wat een live-optreden zowel muzikaal als visueel kan zijn. Met zijn baanbrekende ‘Maktub’ concept heeft hij de brug geslagen tussen een traditioneel optreden en een elektronische set. “Door ter plekke de geluiden en de beats te creëren, ontstaat een heel andere dynamiek dan als je een USB inplugt en het publiek wil forceren”, aldus Satori. “Als je het tempo van het optreden weet te synchroniseren met het ritme van het publiek, dan wordt alles relatief, ga je samen in het geheel op en wordt de muziek meer dynamisch, de ervaring bijna psychedelisch. Op deze manier spelen is risicovol, maar het avontuur maakt de muzikale reis voor iedereen opwindend.”

Met dat muzikale avontuur zal Satori met The Band From Space op 19 oktober niet alleen ADE aftrappen, maar ook de lat voor andere artiesten op het internationale showcasefestival voor elektronische muziek direct hoger leggen. Het optreden is de apotheose van een enerverende zomer, waarin Satori in het iconische Club Chinois op Ibiza een residentie heeft, hij op grote internationale elektronische festivals als EXIT (Servië), Coachella en Audioriver (Polen) optreedt en diverse live-opnames wereldwijd in de planning heeft staan, waaronder eentje tijdens de bij voorbaat al legendarische ‘Maktub’ show bij de piramiden van Gizeh. Tevens markeert de zomer van 2022 de start van Satori’s eigen Maktub Records label. De eerste release daarop verschijnt eind juni. Rond ADE zal op dat label ook de eerste release van Satori samen met The Band From Space verschijnen.

Satori & The Band From Space

19 oktober 2022, Paradiso, Amsterdam

Deuren open: 19:00 uur

Start Satori: 20:30 uur

Volg Satori

Instagram // Facebook // Spotify // Soundcloud