Pssst… Daar zijn we weer… Na een legendarische indoor editie, vorig jaar in oktober waar we veel te lang op moesten wachten, staan alle vlindertjes inmiddels weer te trappelen om zich te ontpoppen… de datum schreeuwen we alvast van de daken, want dat wij terug zijn met het dikste indoor festival van 010 en omstreken en mag iedereen weten: Dagvlinder Festival op 8 oktober 2022 in de Onderzeebootloods, Rotterdam.

Onderzeebootloods, techhouse en meer
Een walhalla van house, deephouse, tech en misschien wel een smeuïg vleugje techno passeren allemaal deze dag de revue. De RDM Onderzeebootloods is de plek waar onze ‘vlinderboom’ ooit gegroeid is, dus daar komen we dan ook graag terug. Meerdere area’s, van dag tot nacht, waanzinnige line-up, op maat gemaakt decor, special effects, kwaliteit in eten en drinken en eigenlijk kunnen we zo nog wel even doorgaan. Daar gaan we jullie nu niet mee vermoeien, dat zien jullie allemaal wel bij binnenkomst.

Pre-registreren
Als jij zeker weten een kaartje wilt bemachtigen, is het belangrijk om je te pre-registeren. Dan zien we jou 8 oktober gegarandeerd vlinderen op ons dikke indoor festival. We hebben voor jullie de mogelijkheid al geopend om je te pre-registeren voor je ticket, omdat we voelen dat jullie niet kunnen wachten om weer te vlinderen.

Zeker weten een ticket voor jou en je vrienden? Registreer jezelf dan snel via www.dagvlinderfestival.nl.
Artiesten zullen wij snel bekend maken, houd onze socials in de gaten, maar dat het dik wordt is een no-brainer…

We gaan dit jaar nog iets frisser, nog fruitiger en breiden we de boel een beetje uit met iets leuks.

Dagvlinder Festival 2022
Zaterdag 8 oktober
Onderzeebootloods, Rotterdam
14:00 – 23:59 uur
www.dagvlinderfestival.nl