Met trots presenteren we de volledige line up van In Retraite 2022. Gedurende de dag en nacht vullen ruim 60 artiesten uit binnen- en buitenland meerdere podia. Daarnaast zullen op In Retraite ruim 25 Groningse/Friese artiesten te zien en te horen zijn. Deze DJ’s zijn het neusje van de noordelijke zalm op het gebied van disco, deephouse, techhouse en techno die op feesten als Kopjek, Paradigm, Wildernis en Onder de Pannen hebben gedraaid.

De laatste ticket fase gaat in en dat betekent dat er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn. Wees er daarom nu bij want anders mis je het festival van het jaar.

Dag en nacht, binnen en buiten, bij mooi en slecht weer
Naast het feit dat De Toekomst een schitterend rijksmonument is en dikke muren heeft, is er nog een voordeel voor de bezoekers. Zodra het slecht weer dreigt te worden verplaatsen we het hele feest naar binnen. Ruimte te over. Plug en play!

Pendelbussen
Vanaf Heerenveen, Leeuwarden, Zwolle en Groningen rijden pendelbussen. Vanaf €25,- brengen ze je heen en weer veilig thuis.

Deuren open
Op donderdagavond openen om 18.00u de deuren van het complex. Dan kan iedereen ontspannen zijn tentje opzetten, acclimatiseren en genieten van een goede eerste nachtrust. Op vrijdag zullen de eerste artiesten aantreden. Daaraan voorafgaand kun je een yogaklasje volgen en genieten van een heerlijke gezond ontbijt.

12inchCity
In Retraite Festival komt uit de koker van 12inchCity opgericht in 2009. 12inchCity organiseert geen massale festivals maar juist knusse intieme feesten waarbij de muziek, de inwoners (festivalbezoekers), kunst en cultuur centraal staan. Gedurende de afgelopen 13 jaar heeft 12inchcity zich als professionele festival speler op de kaart gezet met feesten op unieke, originele en authentieke plekken zoals Radio Kootwijk op de Veluwe, Noordsingel-gevangenis in Rotterdam en Paleis Soestdijk in Baarn.
Nu verkast het met In Retraite van Klooster Roepaen naar De Toekomst in Scheemda.

Volledige line up IR2022
Adana Twins | Carl Craig | De Sluwe Vos | Filterheadz | Gui Boratto | Lövestad | Marco V | Mees Salomé | Michel de Hey | Nicky Elisabeth | Olivier Weiter | Remy Unger | Rose Ringed | Secret Cinema | SHMLSS | Umek

Beswerda | Blaze Trax | Convolute | Easttown | Eric de Man | Fouk | High Soundsystem | Jasper Wolff | Joëlla Jackson | JP Enfant | Julien Simmons | Micky Munday | Minoz | Petterson | RIOT GRLS | SAMA | Selene | Some Chemistry | Tjade

Battage | Benwal | Biko | Carmen Lisa | Deets | DMNK | FFITH | Floor de Roos | Floppie | Garrèn | Jelte b2b Moxes | Joannes | Joeno | Jos Lok | Jupitero | Ketting | Lucius | Lu Klein | Mathijs Smit | Monique Pascall | Mononoid | Myra | Nils Tieleman b2b Adding | Olympe | ONID| Ozum | Planting | Pete Emric | Stefan de Koning | Somos | Van Sloten | Tollig | Tomás | Welle |

In Retraite 2022
Datum/tijd: Donderdag 28 juli 18.00u tot maandag 1 aug 12.00u
Locatie: De Toekomst Scheemda
Website festival; www.in-retraite.nl
Pendelbussen v.a. Groningen CS, Heerenveen, Leeuwarden en Zwolle via www.eleventravel.nl