De evenementen van Audio Obscura zijn onmisbaar tijdens Amsterdam Dance Event, dat staat vast. De befaamde organisatie is dit jaar dan ook blij aan te kondigen in volle kracht terug te zijn met drie fenomenale evenementen op 20, 21 en 22 oktober.

Bekend van hun concepten in de meest ongebruikelijke ruimtes dat de hoofdstad kent, keert Audio Obscura dit jaar terug naar RAW Factory en trakteert haar bezoekers wederom op de meest cutting-edge underground legendes zoals Adriatique, Âme, Anetha, Blawan b2b SPFDJ, Dax J, Ellen Allien, Hector Oaks, Mano Le Tough, en vele anderen op het hoofdkwartier van G-Star.

Voor donderdag 20 oktober is een zeer speciale line-up samengesteld en zullen de meest geliefde “Audio Obscura artiesten” gezamenlijk terugkeren op het podium in de RAW Factory. De line-up voor deze special zal binnenkort aangekondigd worden.

Na het succesvolle debuut in RAW Factory tijdens Amsterdam Dance Event vorig jaar, is Audio Obscura’s 2022 editie nu al een van de meest geanticipeerde en besproken evenementen van de week. Met een industriële uitstraling en de mix van beton en glas, vormt de locatie een verbluffende setting voor de aanstaande raves. Met deze meerdaagse ADE editie kijkt Audio Obscura er naar uit om, als vanouds, bezoekers te verwelkomen en te trakteren op house en techno’s meest prominente artiesten, welke binnenkort bekend gemaakt zullen worden.

De kaartverkoop gaat live op 7 juli om 12:00 PM CEST, pre-registratie kan via https://www.audio-obscura.com/pre-registratie.