DGTL kondigt zijn grootste ADE-editie ooit aan, met de bekendmaking van de complete line-up van artiesten die op 20, 21 en 22 oktober zullen optreden. 

Meer dan 25.000 muziekfans van over de hele wereld kunnen weer genieten van een overvloed aan DJ’s en live acts die zijn geselecteerd voor zes shows, verspreid over drie dagen. In de voor DGTL kenmerkende NDSM-loods kunnen bezoekers weer een uitgebreid dag- en nachtprogramma beleven. 

Donderdag opent het Franse wonderkind Worakls, die een immens 30-koppig orkest meebrengt voor een show die niet alleen voor DGTL, maar voor heel ADE de lat hoog belooft te leggen. Op donderdagavond biedt DGTL x UPPERGROUND sets van ARTBAT, WhoMadeWho (live) en meer, verdeeld over twee podia in de industriële Amsterdamse loods.

Op vrijdag verwelkomt DGTL de Berlijnse sensatie Ben Böhmer, die sinds zijn debuutalbum ‘Breathing’ uit 2019 wordt gezien als één van de meest populaire opkomende artiesten van dit moment. De warme klanken van zijn set zullen ongetwijfeld het magische gevoel oproepen van een ondergaande zon op een zomers festival. De echte DGTL fans zullen op vrijdagavond ook de terugkeer kunnen waarderen van Floating Points, Fatima Yamaha en de sensationele DJ en performer Jayda G. 

Zaterdag groeit het festivalgevoel nog wat meer, want DGTL maakt zich op voor een fenomenale laatste dag. Na een groots debuut op DGTL ADE 2021 maakt The Blessed Madonna haar felbegeerde terugkeer, ditmaal met haar We Still Believe-concept. Daarnaast zullen sets van Job Jobse, Seth Troxler, HAAi & Romy en een spannende back-to-back met Derrick Carter en Marea het energieniveau op NDSM-loods op hoog niveau brengen om zich daarna richting een nieuwe climax te bewegen wanneer DGTL het weekend afsluit met zijn meest duistere programmering tot nu toe. Dax J, KI/KI en Paula Temple vormen een glimmende, stevige techno line-up die ADE op zijn grondvesten zal doen schudden.

Tickets voor DGTL ADE 2022 zijn nu te koop via de onderstaande link. Alle info over de line-up, programmering en tijden zijn te vinden op www.ade.dgtl.nl.

8KAYS • ACEMO • AFRA • AGENTS OF TIME [LIVE] • AIROD • ALISON SWING • ARTBAT • BELLA • BEN BÖHMER [LIVE] • CHARMAINE • CINCITY • DAX J • DJ STINGRAY 313 • FAFI ABDEL NOUR • FATIMA YAMAHA • FLOATING POINTS • FRED LENIX • HAAi & ROMY • JAYDA G • JERRAU • JOB JOBSE • JOSEY REBELLE • KI/KI • KOBOSIL • KÖLSCH • LOGIC1000 • MARIBOU STATE (DJ set) • MIKE SERVITO & ROI PEREZ • PALMS TRAX • PAULA TEMPLE • SETH TROXLER • SHALL OCIN & DINO LENNY • SHERELLE • SPEKKI WEBU • SPFDJ • STEPHAN JOLK • THE BLESSED MADONNA & DERRICK CARTER • TSEPO • VLADIMIR DUBYSHKIN • WHOMADEWHO [LIVE] • WORAKLS ORCHESTRA