Feesten met David Guetta of Robin Schulz op hét party-eiland Ibiza? Na twee jaar mag het weer en dat laat het Pop & Dance station van Nederland natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. SLAM! is waar ”de party” is en daarom maken luisteraars vanaf morgen kans op een volledig verzorgde trip naar Ibiza. Vliegtickets, hotel, zakgeld én…  toegang tot een feest van Robin Schulz, Ofenbach Joey Corry, Nathan Dawe of David Guetta. Komende periode staat er elke week een andere dj in de spotlight.  

We’re going to Ibiza

Vanaf 9 juli tot en met 12 augustus is deze actie te horen op de radio. Als luisteraars “Ibiza” appen naar de radiostudio, maken ze kans om teruggebeld te worden door ochtendshow Earlybirds en zich – door een vraag goed te beantwoorden – te selecteren voor de grande finale op vrijdag. Op vrijdag tijdens de MixMarathon belt de SLAM!-dj één van de finalisten terug, degene die in de uitzending komt, wint de hoofdprijs: een trip naar Ibiza voor 2 personen naar Robin Schulz, Ofenbach, Joel Corry, Nathan Dawe óf David Guetta.

Info: slam.nl.