De vierde editie van elrow Town in Nederland wordt het grootste elrow evenement ooit. Onder meer  Jamie Jones, Claptone, Ida Engberg, Kerri Chandler en elrow up&coming winnaars Florentia and  Amedeo Picone komen op 3 september naar recreatiegebied Geestmerambacht, vlakbij Alkmaar, om  zich daar met het publiek volledig onder te dompelen in de creatieve, (te) gekke wereld van elrow.  

Het elrow-concept is een wereldwijd fenomeen en staat synoniem voor uitbundigheid, extravagante  aankleding, verwondering, kleurrijke performers en uiteraard veel goede muziek. Deze komt op  elrow Town 2022 onder meer op het conto van de Welshe dancesuperster Jamie Jones, een  muzikaal icoon die niet alleen als artiest een trendsettende smaakmaker is, maar als duizendpoot  ook labelbaas bij Hot Creations, oprichter en curator van de wereldwijde Paradise evenementen en  bandlid in het genres overstijgende Hot Natured. Op elrow Town zal zijn set ongetwijfeld een  eclectisch een opzwepend hoogtepunt worden. Ook de set van het gemaskerde enigma Claptone  wordt spraak- en smaakmakend. Met massa’s bezwerende sets waarin soepele housegrooves  worden ingekleurd met invloeden uit de soul, betovert Claptone al meer dan 10 jaar de wereld en de  extravagante podiumpresentatie is nergens zo goed op zijn plek als op elrow Town.  

Muzikaal bestrijkt elrow Town een breed spectrum. Van de kale techno en zweterige techno van Ida  Engberg tot de soulvolle en positieve deep house sets van Kerri ‘Kaoz’ Chandler. Uniek aan elrow 

Town is dat het ook nieuw talent presenteert dat door elrow zelf is gecultiveerd in hun ‘Up&Coming  Talent Competition’. Vanuit daar zijn de Britse Florentia, een van de frisse nieuwe vrouwelijke  artiesten in de scene, en de technisch verbluffende Italiaanse DJ/producer Amedeo Picone als  resident DJ’s ambassadeurs van het merk elrow geworden.  

De volledige elrow Town line-up in alfabetische volgorde:  

Amedeo Picone | Bastian Bux | Benny Rodriques | Claptone | Dan Shake | Florentia | Ida Engberg |  Jamie Jones | Jeremy Underground | Joëlla Jackson | Kerri Chandler | Michel Del Hey b2b Prunk |  Rendher | Shermanology| Sonny Fodera | Toni Varga | Viviana Casanova | Wade

Tickets: elrow.es.