DAYS like NIGHTS, het platenlabel van DJ en producer Eelke Kleijn, kondigt een exclusieve Amsterdam Dance Event show aan op zondag 23 oktober. Met een 5 uur durende set van labeleigenaar Eelke Kleijn, een exclusieve show van Nora En Pure en een optreden van Corren Cavini, maken bezoekers zich op voor een avond melodic techno en deephouse in de RAW Factory in Amsterdam.

Eelke Kleijn, bekend om zijn diepgewortelde muzikaliteit en de meeslepende emoties in zijn melodische techno klanken, trakteerde zijn fans recentelijk nog op de wereldwijde hit ‘Transmission’. Met een vol tourschema na ruim twee jaar, zal de 5 uur durende ADE set één van Eelke’s weinige shows in Nederland zijn.

Naast Eelke Kleijn schitteren Nora En Pure en Corren Cavini op de line-up, beide geen onbekenden van het label. Cavini heeft al meerdere releases uitgebracht op DAYS like NIGHTS en Nora En Pure heeft Eelke Kleijn’s track ‘Lost Souls’ geremixed. DAYS like NIGHTS in de RAW Factory zal ook direct de enige ADE show van Nora En Pure zijn en is daarmee dé kans voor fans om haar live te zien in Amsterdam. Cavini neemt als eerste de decks over en zal de DAYS like NIGHTS ADE editie in  stijl openen.

De RAW Factory is G-Star’s prestigieuze hoofdkantoor en zal tijdens ADE worden omgetoverd tot een waar house-, disco- en techno mekka. Met een indrukwekkende mix van beton en glas zo ver het oog reikt, vormt  deze industriële uitstraling een verbluffende setting voor nu al een onvergetelijk slotevent van ADE.

Kaarten via www.dayslikenights.com.