Secret Project Festival maakte vorig jaar haar Europese debuut tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) voor maar liefst 20.000 bezoekers tijdens een uitverkochte editie. Organisatoren Insomniac en ALDA kondigen vandaag een nieuwe ADE-editie aan. Op zaterdag 22 oktober 2022 zal het Amerikaanse Secret Project Festival opnieuw neerstrijken op het Hembrugterrein in Zaandam. Met op de line-up techno legendes als Marco Carola en Sven Väth, maar ook dé nieuwe generatie pioniers zoals Michael Bibi,  HAAi en Patrick Topping. Reguliere kaartverkoop start op donderdag 11 augustus om 17.00 uur via amsterdam.secretproject.com.

House, techno en techhouse-zwaargewichten
Secret Project Festival is ook dit jaar een opvallend evenement binnen de ADE-programmering, met maar liefst 30 house, techno en techhouse-zwaargewichten op de line-up. Verdeeld over vier podia op het Hembrugterrein, een bijzondere locatie aan de overkant van de Amsterdamse haven. Het indrukwekkende terrein deed ooit dienst als industriegebied, maar werd in 2003 omgetoverd tot een creatief en cultureel terrein met behoud van oorspronkelijke uitstraling. Waardoor het de perfecte setting is voor het kunstzinnige Secret Project Festival, de industriële sfeer van de locatie gaat hand in hand met de muziekstijlen en het audiovisuele aspect.

Los Angeles’s undergroundmuziekscene
Secret Project Festival is ontstaan ​​in de undergroundmuziekscene van Los Angeles en heeft inmiddels furore gemaakt in Europa met een reeks succesvolle evenementen. Het festival maakte haar ADE-debuut vorig jaar en slechts enkele maanden later vond Secret Project Portugal plaats aan het strand van Portimão. Secret Project Festival maakt deel uit van het Insomniac-portfolio, dat samenwerkt met de in Amsterdam gevestigde evenementenorganisator ALDA. Samen vergoten ze hun wereldwijd aanwezigheid binnen de evenementen-industrie en behoren ze tot een van de belangrijkste spelers in de wereldwijde elektronische muziekscene.

SECRET PROJECT FESTIVAL
Datum: 22 oktober 2022
Tiijden: 12:00 – 23:00
Locatie: TAETS, Hembrugterrein
Adres: Hemkade 18, Zaandam
amsterdam.secretproject.com

Volledige line-up A-Z
Ann Clue | Bella | Deborah de Luca | Deniz Bul | Dom Dolla | Dutch Afro | Ewan McVicar | Fatima Yamaha (LIVE) | HAAi | KlangKuenstler | Kode 9 | LF System | Marcel Fengler | Marco Carola | Matrixxman | Michael Bibi | Moktar | Moritz Hofbauer | | Nala Brown | Olympe | Patrick Topping | Prospa | Sherelle | Skream | SNTS | Sven Väth | Thys 

Tickets 
De ticketregistratie gaat voor een exclusieve periode van 48 uur open op dinsdag 9 augustus om 12.00 uur via amsterdam.secretproject.com. Reguliere kaartverkoop gaat van start op donderdag 11 augustus vanaf 17:00. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €39,50,- excl. servicekosten