Het WK voetbal komt steeds dichterbij en het Huis van Oranje in Nederland krijgt ook steeds meer vorm. Vandaag maakt bondscoach Louis van Gaal in een video de eerste namen bekend voor de shows die eind november plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA. Zo wordt de halftime-show op 25 november verzorgd door DJ La Fuente. 

In Huis van Oranje wordt voorafgaand aan de wedstrijden en in de rust een spectaculaire muzikale show neergezet. Samen met de selectie van topartiesten en Oranjelegends worden de Oranjefans in de stemming gebracht voor de wedstrijden. In een speciale video onthulde bondscoach Louis van Gaal, dit keer in een rol als keuzeheer voor Huis van Oranje, de drie hosts; Jack van Gelder, Soufiane Touzani en Emma Heesters, die alle Oranjefans en artiesten ontvangen in de Johan Cruijff ArenA. 

Naast haar rol als co-host treedt Emma Heesters ook op. Aan tafel bij Louis van Gaal bewees ze dat ze muzikaal van alle markten thuis is door het nummer ‘Wij houden van Oranje’ ten gehore te brengen.

“Met artiesten als Emma en La Fuente zie ik het Huis van Oranje een groot succes worden”, zegt Louis van Gaal. “Emma kende ik al, want ik kijk naar muziekprogramma’s en luister naar haar. La Fuente maakte een geweldige indruk op me, wat een speciale persoonlijkheid is dat. Ik denk dat zij er echt een geweldig feest van kunnen maken. Ik weet zeker dat het team ook veel gaat meekrijgen van Huis van Oranje, waardoor we meer verbinding met onze fans krijgen. En die verbinding hebben we straks nodig. Daarom raad ik alle mensen in Nederland aan om naar het Huis van Oranje te komen. Mooi om zo met z’n allen Oranje te beleven.”

Halftime-show met DJ La Fuente 

In de rust van de wedstrijd op 25 november worden de aanwezige Oranjefans getrakteerd op een unieke Oranjeshow verzorgd door DJ La Fuente. De bekende Nederlandse DJ, die afgelopen maand een internationale hit scoorde met het nummer ‘I Want You’, bewees ook afgelopen weekend tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort garant te staan voor een groots Oranjefeest.

“Sport draait, net als muziek, om entertainment en beleving, Huis van Oranje is daarin de ideale combinatie. We gaan er een grote show van maken, kom maar op met dat Oranjefeest!”, aldus een enthousiaste La Fuente. 

Kaartverkoop 

Kaarten voor Huis van Oranje op vrijdag 25 november (Nederland – Ecuador) en dinsdag 29 november (Nederland – Qatar) zijn te koop via Huisvanoranje2022.nl. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf 17,50 euro.