Fred again.. kondigt zijn nieuwe album Actual Life 3 (January 1 – September 9 2022) aan. Het is de derde plaat van zijn Actual Life trilogie en zal op 28 oktober 2022 verschijnen.

De grensverleggende artiest bracht eerder al twee albums uit in zijn After Life serie. Fred again.. staat bekend om zijn intieme gebruik van spraakberichten van vrienden, video’s die hij op zijn Instagram vindt en het inzetten van samples die bij zijn levenservaringen passen. Fred again.. biedt zijn luisteraars graag een kijkje in zijn wereld en zal dit bij zijn nieuwe album wederom doen.

Bij de aankondiging van het nieuwe album is tevens de single ‘Danielle (Smile On My Face)’ uitgebracht. Op ‘Danielle (Smile On My Face)’ wordt een sample gebruikt van 070 Shake’s acapella versie van ‘Nice To Have’. Het is het meest beluisterde nummer door de producer afgelopen jaar en voelt daardoor als ‘een soundtrack van zijn leven’.

Beluister hier de nieuwe single ‘Danielle (Smile On My Face)’.

Op vrijdag 25 november staat de Britse artiest in AFAS Live in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 23 september om 11.00u.

De grensverleggende producer en artiest bracht twee eerdere, zeer persoonlijke, albums uit in zijn ‘Actual Life’ serie waarmee hij zich prominent op de kaart zette. Na uitverkochte shows in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, een plek in Mixmag’s ‘Top 10 Live Acts 2021’ en een fantastisch optreden op Lowlands vervolgt hij zijn tour dit najaar met een aantal nieuwe shows in Europa.

SLAM! presents
FRED AGAIN..

  • support act
    Vrijdag 25 november 2022 | AFAS Live, Amsterdam
    Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,20- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/fredagain
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 23 september om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).