Vandaag kondigt Cem Araci, bij de meeste beter bekend als de DJ Outsiders, naar eigen zeggen het slechtste idee van Nederland aan. Namelijk, zijn eigen avond in Rotterdam Ahoy in samenwerking met B2S. De DJ, die bij menig feestganger in Nederland bekend staat om zijn explosieve energie en uitbundige performance, kan niet wachten om op 11 februari als eerste artiest een concert te organiseren de nieuwe RTM Stage van Rotterdam Ahoy. Voor Outsiders, die jaarlijks de hele wereld over vliegt om voor duizenden uitzinnige fans te draaien en samenwerkingen heeft met de grootste Nederlandse artiesten, zoals Django Wagner, Snelle, John West, The Partysquad, JeBroer, Paul Elstak en Anita Doth wordt dit een van zijn meest bijzondere avonden. Voor het eerst in zijn carrière, geeft hij een eigen show van dit formaat. Met ‘Avondje Outsiders’ is hij dan ook van plan ALLES uit te kast te halen. EXPECT THE UNEXPECTED en laat je door Outsiders en zijn gastartiesten meevoeren in een avond vol hits uit verschillende tijdperken en muziekstijlen. 
 
De Haagse DJ, die dit jaar bijna 300 shows doet, is een graag geziene gast op de allergrootste evenementen. Op Tomorrowland, Defqon.1, Mysteryland, Decibel Outdoor en andere grote festivals is Outsiders is aanwezig. Maar niet alleen binnen Europa kennen ze Outsiders, ook in delen van Azië en in de jungles van Zuid-Amerika genieten mensen van zijn muziek, wat ook terug te zien is in zijn streamingcijfers. Met meer dan 204 miljoen totale streams en meer dan 1.4 miljoen maandelijkse luisteraars is hij één van meest beluisterde artiesten in zijn genre. Daarnaast staan er regelmatig collega muzikanten in de rij voor een samenwerking met Araci, wat resulteert in de meerdere hits die hij op zijn naam heeft staan. Op 11 februari 2023 neemt Outsiders je mee tijdens een avond vol verrassing, spektakel en magie. Met gastoptredens van de grootste artiesten, van volkszangers tot rappers, zullen alle hits uit het repertoire van Outsiders voorbijkomen. 

Outsiders: “Ik kijk er naar uit om als eerste artiest een concert in de RTM Stage van Rotterdam Ahoy, er samen met mijn fans een onvergetelijke avond van te maken!”

Reguliere ticketverkoop start a.s. donderdag 13 oktober om 19:00!

Informatie:
Event: Avondje Outsiders (18+)
Datum: 11 februari 2023
Tijd: 22.00-06.30 uur
Locatie: Rotterdam Ahoy
Tickets: www.avondjeoutsiders.nl en www.b2s.nl