Afgelopen zaterdagnacht betraden onder anderen Armin van Buuren, Martin Garrix, Tiësto en Afrojack & Nicky Romero als II=I  het podium in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam voor de 10e editie van AMF. Het evenement was volledig uitverkocht en was het grootste evenement dat plaatsvond tijdens het Amsterdam Dance Event met meer dan 40.000 bezoekers. Gedurende de nacht werden de dj-sets van de internationale superster DJ’s uitgezonden via AMF.tv, en in samenwerking met TikTok, ook via het AMF TikTok-kanaal. Honderdduizenden mensen van over de hele wereld hebben het evenement online gevolgd.

AMF vond dit jaar voor de tiende keer plaats tijdens ADE en speelt sinds de start een grote rol tijdens de wereldberoemde conferentie. AMF boekt al een decennia ‘s werelds grootste dance artiesten en had ook dit jaar weer een line-up van wereldformaat staan. Armin van Buuren en Tiësto, twee van Nederland’s grootste dance artiesten hebben een langdurige relatie met AMF, van Buuren miste er over de jaren heen slechts één.

Afrojack & Nicky Romero zijn II=I
Onderdeel van AMF is het jaarlijks terugkerende II=I concept, waar dit jaar Afrojack en Nicky Romero samen een exclusief optreden gaven, inclusief hun nieuwe single die op 4 november wordt uitgebracht. De twee Nederlandse DJ’s komen uit dezelfde generatie artiesten die wereldwijde roem vonden halverwege het vorige decennium, wat het optreden van afgelopen weekend extra speciaal maakte is dat dit de eerste keer is dat de twee dj’s een volledige set samen hebben gedraaid.

Tiësto & Martin Garrix
Ook ‘s werelds bekendste DJ en producer aller tijden, Tiësto, trad in de kolkende Johan Cruijff ArenA op. De geboren Nederlander is al decennia lang een van de grootste namen in de internationale dance scene en staat ook nu nog comfortabel aan de top. Na Tiësto, is misschien wel Martin Garrix de meest gehoorde naam binnen de dance. Afgelopen zaterdag maakte hij na lange tijd (2015) weer zijn terugkeer op het AMF-podium, met een 90-minuten durende high-energy set waarmee hij élke bezoeker in beweging kreeg.

Armin van Buuren
Armin van Buuren behoort tot de absolute top en is nog altijd een van de grootste namen binnen de dance-industrie. Afgelopen zaterdag presenteerde van Buuren een live-uitzending vanaf AMF, tevens zijn eerste aflevering als nieuwe host van Radio 538’s Dance Department. Onder andere Mau P, Martin Garrix en Alesso, Afrojack en Nicky Romero brachten een bezoek aan de studio.

Meer informatie via https://amf-festival.com.