Boiler Room is de eerste organisatie die hypergelokaliseerde fysieke evenementen organiseert en wereldwijde digitaal uitzendt. Naast de festivals heeft de organisatie het concept door de jaren heen (digitaal) uitgebreid met talks, workshops en films, die live online worden gestreamd. Exclusief via Apple Music kunnen fans onder andere genieten van Boiler Room’s ‘Streaming From Isolation’-serie, sets van Honey Dijon in Sugar Mountain en Ben Klock in de eerste Boiler Room Berlin ruimte, interviews met DJ’s en meer dan 600 andere mixen van de meest invloedrijke DJ’s. Recentelijk heeft Apple Music een nieuwe serie met live set in Spatial Audio toegevoegd aan Boiler Room’s ongelooflijke catalogus, waaronder de live set van Kerri Chandler in New York.

Op zaterdag 19 november was de speciale set van East Coast-house legende Kerri Chandler voor Boiler Room live te streamen via Apple Music. Direct na het optreden was de set beschikbaar op Apple Music in Spatial Audio, waardoor fans een echt meeslepende audio-ervaring krijgen met multidimensionaal geluid en helderheid.

Luister hier naar Kerri Chandler’s Boiler Room set in Spatial Audio op Apple Music

Boiler Room Festival Amsterdam

Aankomend weekend vindt Boiler Room Festival voor het eerst in Amsterdam plaats. Eerder had Boiler Room al edities in Londen, New York en Barcelona. Het festival vindt plaats van 24 tot 26 november 2022 en is het eerste op zichzelf staande evenement van Boiler Room in de stad sinds ADE 2019. Het programma staat elke dag in het teken van een andere sound en biedt een aantal van de belangrijkste nieuwe artiesten en collectieven van Nederland en daarbuiten een podium.

Klik hier voor de volledige line up en tickets voor Boiler Room Festival 

Apple MusicApple Music heeft recentelijk de enorme mijlpaal bereikt van honderd miljoen nummers en het aanbod neemt elke dag verder toe. 21 jaar na de introductie van iTunes en de allereerste iPod met 1000 nummers op zak naar 100.000 keer zo veel nummers in Apple Music. Geniet nu ook van Apple Music en ontvang bij de aanschaf van geselecteerde Apple producten 6 maanden gratis Apple Music.