GirlsLoveDjs is BACK! Vanaf 2023 komen zij terug met een gloednieuwe show en DJ act. GLDJS is al jaren een van de bekendste namen in de Nederlandse club scene, onder meer door zijn eigen club events en festival hostings bij wereldbekende festivals als o.a. Amsterdam Open Air, Mysteryland, Q-day Festival en Valhalla Festival zijn ze al ruim een decennium een begrip in Nederland en niet meer weg te denken uit de gedachte van menig festivalbezoeker en clubber.

Niemand minder dan Manuel Broekman & Joey Ferré zullen de legacy van GirlsLoveDjs gaan voortzetten. Naast hun succes als presentatoren op televisie en als acteurs in films en theater zijn ze al jaren actief als DJ duo en muziek producers in de Nederlandse muziek industrie.

Samen delen ze de grote droom om met hun eigen muziek wereldwijd mensen crazy hard te laten partyen en ieder op zijn eigen unieke manier en stijl. Een dansvloer waarin muziek, fashion, liefde & positiviteit centraal staat. Deze droom sluit perfect aan bij de geschiedenis van GirlsLoveDjs en gaat vanaf 31 december tijdens hun eigen New Years Eve event in Club Air Amsterdam werkelijkheid worden.

Wat je kunt verwachten in 2023?!

Nieuwe muziek met nationale en internationale artiesten, Mixtapes, eigen events / festival hostings en nog heel veel meer!

https://www.facebook.com/girlslovedjs

https://www.instagram.com/girlslovedjs/