Armin van Buuren, een van ‘s werelds grootste dj’s, heeft vandaag een exclusieve Web3-community gelanceerd voor zijn fans: Armin’s All-Access, of AAA (uitgesproken als “Triple A”). De nieuwe community heeft als doel om Armin en zijn fans nog dichter bij elkaar te brengen en is toegankelijk middels de aanschaf van een speciale, in beperkte oplage beschikbare token. Deze token is een digitaal kunstwerk van de bekende Nederlandse designer Rik Oostenbroek en is gekoppeld aan een hoop verschillende, door fans begeerde extra’s, waaronder (vroege) toegang tot verschillende vormen van exclusieve content (bijv. previews van onuitgebrachte muziek, exclusieve dj-sets in audio, exclusieve merchandise), een privéomgeving binnen Armin van Buurens Discord-server voor alle tokenhouders en direct contact met Armin van Buuren zelf.

Ga naar www.arminvanbuuren.com/aaa voor meer informatie over de extra’s en het verkrijgen van een token.

“Zo’n twintig jaar geleden begon ik mijn avontuur om mensen van over de hele wereld met muziek te verbinden”, zegt Armin van Buuren. “Toen de wereldwijde pandemie al die verbindingen uit elkaar trok, realiseerde ik me weer hoeveel dat voor me betekent. Enkele maanden terug lanceerde ik mijn Discord-server, en toen ik daarin met mijn fans chatte, bracht dat me terug naar de tijd toen ik in de IRC-chat met iedereen praatte terwijl ik A State Of Trance, mijn radioshow, opnam. Dat persoonlijke contact wil ik weer, dus met deze nieuwe community wil ik de verbinding tussen mij en mijn fans nóg sterker en persoonlijker maken.”

Het digitale kunstwerk dat toegang geeft tot de AAA-community is ontworpen door Rik Oostenbroek, een digitale ontwerper uit Nederland die voor ’s werelds grootste merken heeft gewerkt voordat hij in de wereld van Web3 stapte. Armin en Rik vonden elkaar toen ze aan de praat raakten en zich realiseerden dat ze vóór, tijdens en na de pandemie in dezelfde levensfasen zaten. Het digitale artwork is gebaseerd op het concept van glas – glas kan zowel sterk en duurzaam als breekbaar zijn – en staat daarmee symbool voor een aantal van de gevoelens die ze in die perioden ervaarden.

In totaal kunnen 2500 fans toetreden tot de community door het digitale kunstwerk (en de bijbehorende community-toegang) aan te schaffen voor 199 dollar. De opbrengsten, waarvan een deel gedoneerd zal worden aan het SOS Forest-project van het Wereldnatuurfonds, zullen worden gebruikt om alle communityleden van een constante stroom aan nieuwe, exclusieve content en ervaringen te voorzien: van previews van nieuwe Armin van Buuren-tracks en audio-opnames van nooit eerder gedeelde livesets tot AMA’s (Ask Me Anything’s), weggeefacties (voor bijv. tickets), bezoekjes aan de ASOT-radiostudio en nog veel meer. Al deze extra’s zijn complementair aan de bestaande Armin van Buuren-content, die voor iedereen beschikbaar zal blijven op zijn online kanalen (bijv. YouTube, website en socialmediakanalen).