CORE Festival pakt vandaag uit met de eerste namen voor de tweede editie, die plaatsvindt op zaterdag 27 en zondag 28 mei 2023 in Brussel. Het Ossegempark vormt opnieuw het prachtig decor voor een eclectische muzikale en visuele beleving. Het tweedaagse boutiquefestival strikt voor de tweede editie meteen een reeks boeiende namen: Angèle, NxWorries (Anderson .Paak & Knxwledge), Charlotte Adigéry & Bolis Pupul, The Blessed Madonna, Romy, HAAi en DOMi & JD Beck zakken op zaterdag 27 mei af naar het Ossegempark. Voor zondag 28 mei zijn nu al alt-J, Denis Sulta, Goldband, Honey Dijon, KOKOROKO en Unknown Mortal Orchestra bevestigd. Meer acts worden binnenkort bekendgemaakt.

De presale voor CORE start op vrijdag 16 december om 11u, de algemene ticketverkoop begint op maandag 19 december om 15u. Pre-registreren voor de voorverkoop kan nu via corefestival.com.

CORE Festival is een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter. Het tweedaagse festival pakt uit met een eclectische line-up, een heerlijk foodaanbod en unieke kunst-, geluids- en lichtinstallaties in het schilderachtige kader dat het Ossegempark in Brussel biedt.