Antoon, Bilal Wahib, Brennan Heart, D-Sturb, Flemming, Freddy Moreira, Frenna en Sub Zero Project. Dat zijn slechts een aantal van de headliners die op vrijdag 5 mei een geweldig optreden komen verzorgen tijdens Dance4Liberation Festival.

Maak je klaar voor een onvergetelijke Bevrijdingsdag op de Wijthmenerplas in Zwolle met alles wat je op een groot festival mag verwachten: van mega podia en dikke vuurwerkshows tot een next-level chill-area en mini-games die jij kunt spelen met je vrienden, Dance4Liberation heeft het allemaal!

Bekijk hieronder het complete programma voor 5 mei 2023, inclusief onze gloednieuwe 3de Techno Area en zorg dat je a.s. zaterdag 21 januari om 11:00 uur klaar zit om jouw Early Bird tickets te bemachtigen met de dikste korting op dance4liberation.nl.

Main Area (A-Z)

Antoon ‣ Bankzitters ‣ Bilal Wahib ‣ Da Tweekaz ‣ Dansado & de Feestmeester ‣ Darris ‣ East & Young ‣ Flemming ‣ Freddy Moreira ‣ Frenna ‣ Katnuf ‣ The Boy Next Door ‣ Trobi ‣ Host: Boogshe

Hard Area (A-Z)

Act of Rage ‣ Bass Modulators ‣ Brennan Heart ‣ D-Block & S-Te-Fan ‣ D-Sturb ‣ Hard Driver ‣ Phuture Noize ‣ Quasar ‣ Sicknite ‣ Sound Rush ‣ Sub Zero Project ‣ Host: Villain

Techno Area (A-Z)

Brecc ‣ Cynthia Spiering ‣ DIØN ‣ GD_Connect ‣ Grace Dahl ‣ RED87 ‣ Roy El Kei ‣ Stan Christ

Ticketverkoop

Aanstaande zaterdag (21 januari 2023) start om 11:00 uur de Early Bird ticketverkoop voor Dance4Liberation. Early Bird tickets kosten slechts €19,75 (ex. Fee) en zijn zéér beperkt beschikbaar. Wanneer de Early Bird fase is uitverkocht, start de zogeheten Discount ticketverkoop á €22,75 (ex. Fee) per ticket. Hoe eerder je je ticket(s) koopt, hoe goedkoper ze zijn, wacht dus niet te lang en pak die korting! Tickets zijn alléén verkrijgbaar op www.dance4liberation.nl.

Aftermovie 2022

Dance4Liberation is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijk succes. Vanuit alle hoeken van het land verwelkomden we afgelopen jaar bijna 30.000 dance liefhebbers op de Wijthmenerplas in Zwolle om samen – en met alle leeftijden – de vrijheid te vieren. Check hier de speciale Aftermovie van 2022 en kom alvast lekker in de stemming: https://youtu.be/BL8v28mE56k.

Event: Dance4Liberation Festival
Date: vrijdag 5 mei 2023 (Bevrijdingsdag)
Locatie: Wijthmenerplas, Zwolle
Tijden: 12:00 – 23:00 uur
Toegankelijk voor alle leeftijden