Het elektronisch muziekfestival Extrema Outdoor heeft naar goede gewoonte de lineup in één keer aangekondigd. Het festivalseizoen wordt ingeluid in Houthalen-Helchteren met ca. 170 artiesten verspreid over 7 Districten. 

Gevestigde én frisse namen zoals Peggy Gou, Reinier Zonneveld, Boris Brejcha, Armand Van Helden, Amelie Lens, Joyhauser, Kerri Chandler, Job Jobse, John Digweed & Sasha en nog veel meer zakken van 26 tot en met 28 mei af naar het recreatiedomein De Plas in Houthalen-Helchteren. In totaal sieren meer dan 170 artiesten de affiche. 

Opvallend is onder andere Black Coffee die zijn enige Belgische show speelt op Extrema en de relatief onbekende Afrikaanse programmatie op District 6: “De elektronische muziekscène in landen als Zuid-Afrika is enorm populair, maar veel van de lokale artiesten kunnen moeilijk doorbreken buiten hun continent. Voor veel van deze artiesten wordt dit het eerste optreden buiten Afrika.” 

Voor de tweede keer presenteert het festival ook op vrijdag een volwaardige festivaldag zodat bezoekers iedere dag van 12u ‘s middags tot middernacht uit de bol kunnen gaan, gevolgd door een afterparty voor kampeerders. De reguliere ticketverkoop gaat van start samen met de lineup release, zaterdag 21 januari om 11:00 ‘s morgens. 

De reguliere ticketverkoop is zojuist gestart via www.extrema.be.

Extrema Outdoor Belgium 2023

Vrijdag 26 mei 12:00 t/m zondag 28 mei 23:59

Recreatiepark De Plas, Houthalen-HelchterenVolledige lineup, info & tickets (vanaf 21/1 11u): www.extrema.be.

Instagram: instagram.com/extrema.be

Facebook: facebook.com/ExtremaOutdoor.Belgium/

Facebook event: facebook.com/events/1055892865014260/

Artiesten (A-Z):
999999999 – Adam Beyer – Afro Brotherz – Airod – Amelie Lens – Amémé – Ann Clue – ANOTR – Armand Van Helden – Avangart Tabldot – Axel Haube – Bambounou – Bantwanas – Black Coffee – Boris Brejcha – Brina Knauss – Brutalismus 3000 LIVE – Callush – Carlita – Catz ‘N Dogz – Cellini – Charlie Sparks – Claptone – Clara Cuve – Colyn – Dana Montana – Dax J – Deaf Pillow – Deniz Bul – Dennis Quin – Djeff – Dukwa – Eats Everything – Eelke Kleijn – Elif – ENØS – Farrago – Fat Tony – Fedele – Ferreck Dawn – Franky Rizardo – GHEIST – Glowal – Guy J – Hector Oaks – Henri Bergmann – Horse Meat Disco – Hot Since 82 – Hyenah – Indira Paganotto – Jan Blomqvist – Jan Vercauteren – Jimi Jules – Job Jobse – Johannes Schuster – John Digweed B2B Sasha – JOPLYN – Joyhauser – Kalisma – Kerri Chandler – Kevin De Vries – Kobosil – Koboyo – Kölsch – Laure Croft – Lilly Palmer – Lokier – Luca Lozano – Maceo Plex – Mahmut Orhan – Maxim Lany – Milo Spykers – Mind Against – Moritz Hofbauer – Mr. Gasmask LIVE – Nic Fanciulli – Nico Morano – Nico Moreno – Noneoftheabove – OGUZ – Øostil B2B The Element – Pan-Pot – Patrick Mason – Paula Temple B2B SNTS – Peggy Gou – Pole Position – Prince Kaybee – Raven – Recondite LIVE – Reinier Zonneveld LIVE – Sam Divine – Sam Paganini – SHLØMO – Soulroots & Ceciel Moyano LIVE – Speaking Minds – Sun El Musician – Theodoor Nabuurs – Toman – Trym – Undercatt – VTSS – WHOMADEWHO HYBRID – Yulia Niko

Ajna – Amare – Amicitia – Aso Asin – Ava Eva – B’elle – Bermio – Bona Léa – Calao – Cashmere – Chiara Meloni – Christian82 – Concious – Cooper & Nick Dillinger – Delafino – DJZi – Donelly – EMJIE – French & Cielen – Gee – Heckman – Helena Lauwaert – Ivan Diaz – Jasper Fioole – Jeroen Delodder – Joeri – Kapibara – Kasper – Kaudron – Kirsti – La Dame – Laura Hoogland – LEVT – Lexis – Lexx – Lola Jones – Luna Fino – Marco Tropeano – Massimo Mephisto – Maxi Meraki – Mr Grammy – Neon – Nick Bril – Niels Feijen – Novah – Ralpheus – Rancido – Ravenous – Re-Type – Reygel – Rode – Roma B2B Younes – Romy Janssen – Sahar – Samm – Smith Davis – Steve Montoya – Stigmeister – Visual Impact – VØLG – Volunt Barbati – West & Hill – X-Ian – Zfilio & Tim G