Op 7, 8 en 9 april trapt DGTL in Amsterdam het festivalseizoen 2023 af met een bijzondere samenwerking. Voor het aankomende 10e jubileum heeft DGTL Boiler Room uitgenodigd om exclusief een van de 8 podia over te nemen tijdens het aankomende Paasweekend.

De stap markeert een triomfantelijke comeback voor Boiler Room, dat afgelopen november de eerste editie van Boiler Room Festival in Amsterdam organiseerde en afgelopen december een eerste samenwerking met DGTL in India beleefde. Headliners van de Boiler Room stage gedurende de drie dagen van DGTL zijn onder andere de Britse ster DJ/producer Bonobo en veelbelovende artiesten als Budino, Bambounou & Valentina Luz – die allemaal al eerder op het wereldberoemde BR-kanaal te zien waren.

DGTL presenteerde onlangs de complete line-up van meer dan 90 artiesten, die een breed spectrum van elektronische muziek bestrijkt. Verwacht bijzondere performances van enkele van de meest toonaangevende namen, spectaculaire live acts en nieuwe sounds om te ontdekken. Boiler Room’s eerste festivaleditie die onlangs in Amsterdam werd gehouden, raakte een interessante mix aan subculturen, genres en scènes. Op BR festival konden bezoekers het beste van muziek en cultuur ervaren van een opkomende groep vooruitstrevende collectieven die nieuwe invloeden brengt binnen de clubcultuur door cross-culturele uitwisselingen en speciale live optredens. Met deze samenwerking onderstrepen DGTL en Boiler Room hun gedeelde visie op het belang van nieuwe muzikale ontdekkingen en inclusiviteit.

Koop HIER je tickets.

Meer info via dgtl.nl.