Met 2022 net achter de rug maakt Martin Garrix zich al helemaal op voor 2023, en vandaag kondigt hij officieel de terugkeer aan van zijn spectaculaire Amsterdam Dance Event shows op 20 en 21 oktober 2023 in de RAI Amsterdam.

De ADE-shows van Garrix staan bekend om hun indrukwekkende productie met flitsende lasers, ongelooflijke visuals, en wereldberoemde gastartiesten. Een gloednieuwe productie, die het publiek zeker zal verbazen, is al in de maak voor de shows van 2023. Dit jaar markeert de vijfde editie van zijn back-to-back shows in de RAI Amsterdam, geproduceerd door E&A Events, na vier voorgaande, uitverkochte edities.

De voorverkoop voor de ADE-shows van Garrix is per direct exclusief en alleen voor mensen die zich vooraf hebben geregistreerd van start gegaan. Iedereen die de voorregistratie heeft gemist, kan zich nu aanmelden voor de eerste fase van de kaartverkoop op www.martingarrixade.com, die op donderdag 23 februari zal beginnen. Speciale prijzen waaronder meet&greets, merchandise en meer worden verloot onder de eerste kaartkopers.

Martin Garrix – Amsterdam Dance Event 2023

Vrijdag 20 oktober
22:00 – 06:00 uur
RAI Amsterdam
18+

Zaterdag 21 oktober
17.00 – 22.00 uur
RAI Amsterdam
Alle leeftijden

Ga voor meer informatie naar: www.martingarrixade.com.