By the Creek heeft de eerste namen bekend gemaakt voor de 2023 editie. Op 1 en 2 juli aanstaande treden onder meer Benny Rodrigues, DJ Mell G, Jonna Fraser (live), Nico Moreno en Somniac One op. By the Creek is overweldigd door het enthousiasme tijdens de exclusieve pre-sale en verwacht dat de animo voor de reguliere tickets ook groot zal zijn. De reguliere kaartverkoop start aanstaande donderdag, 2 februari, om 12:00 uur via www.bythecreekfestival.com.

Eerder vandaag presenteerde By the Creek de eerste reeks namen via de social kanalen van het festival: Alignment, Benny Rodrigues, Brecc, Clara Cuvé, Byron Yeates & Maara, Cassie Raptor, David Vunk, De Sluwe Vos, DJ Mell G, Grace Dahl, Joey Daniel, Jonna Fraser (live), Lauren Lo Sung, Luuk van Dijk, Naone, Nico Moreno, Numidia (live), Poke (live), Rockefellababe, Somniac One, Vladimir Dubyshkin, Vunzige Deuntjes Soundsystem, WEF. 

Het volledige programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

By the Creek is een van de meest veelzijdige muziekfestivals van Utrecht. Het is een festival van uitersten met voor ieder wat wils. Vijf genres verdeeld over vijf area’s vieren de diversiteit en verschillende smaken op de bijzondere locatie Recreatieterrein Middelwaard. Hostingpartner BASIS staat bekend om de rauwe techno onder de kenmerkende brug en Nachtcollege en ZeeZout zorgen op hun eigen unieke manier voor een flinke dosis house. Aan het strand vind je R&B, hiphop en meer. Op By the Creek versmelt het allemaal.

BY THE CREEK

Datum: 1 & 2 juli 2023

Tijden zaterdag: 12:00 – 23:00 uur

Tijden zondag: 13:00 – 23:00 uur

Locatie: Recreatieterrein Middelwaard, Vianen.

Tickets: www.bythecreekfestival.com

Volg By the Creek: WEBSITE  /  INSTAGRAM  /  FACEBOOK /  TIKTOK