Met optredens van Amelie Lens, Adam Beyer, Ben Böhmer, Tale of Us, Reinier Zonneveld en andere van ‘s werelds grootste techno artiesten belooft de 3-daagse techno weekender, dat van 7 tot 9 juli plaatsvindt in Hilvarenbeek, een hoogtepunt van het festivalseizoen te worden.

Awakenings Summer Festival keert van 7 tot en met 9 juli terug met een driedaags festival en kondigt officieel de indrukwekkende line-up aan. Ook dit jaar brengt Awakenings fans vanuit de hele wereld samen met sounds uit het hele technospectrum. Bezoekers worden getrakteerd op de grootste artiesten uit de scene, waaronder Adam Beyer, publieksfavoriet Amelie Lens, Ben Böhmer, Tale of Us en Nederlands’ trots Reinier Zonneveld. Voor alle hard techno liefhebbers staan onder meer I hate Models, 999999999, Dax J en Klangkuenstler op het programma, terwijl Honey Dijon, Chris Stussy en het veelgeprezen housetalent TSHA voor groovy vibes zorgen. In totaal reizen meer dan 110 artiesten af naar Awakenings om bezoekers te trakteren op een echte techno weekender. Het festival staat bekend om het volledig ontleden van het technogenre, om zo ook nieuw talent en nieuwe stijlen een podium te bieden. Zo worden ook opkomende talenten zoals DJ & producer AMÉMÉ, Indira Paganotto, de flamboyante Patrick Mason en Spekki Webu toegevoegd.

Na het succes van vorig jaar, wordt de camping dit jaar uitgebreid en biedt het bezoekers een breder scala aan overnachtingsmogelijkheden. Voor de echte festivalliefhebbers is er genoeg ruimte om met vrienden een kamp op te zetten in de schaduw van de feestelijk verlichte bomen. Voor iedereen die geen eigen tent wil meenemen is er een ruim aanbod aan luxe accommodaties en vooraf opgezette tenten. Wie dicht bij alle actie wil zitten kiest voor de Grand Camping en voor wie wat meer van rust en luxe houdt is er het Relax Resort. Beide bieden toegang tot de ontspannende spa, waar bezoekers tussen de rave sessies door kunnen bijkomen. De komende maanden maakt Awakenings het volledige activiteitenprogramma bekend, zoals de diverse sportmogelijkheden en entertainment in de Night Village.

Na een succesvolle eerste editie in Hilvarenbeek in 2022, neemt Awakenings Summer Festival in juli opnieuw een van de mooiste terreinen van Nederland over om een onvergetelijke techno weekender te organiseren. Met een verfrissend meer om in te zwemmen, bossen om in te verdwalen en een selectie van licht- en kunstinstallaties worden bezoekers van een ongeëvenaarde ervaring voorzien. Meer dan 100.000 techno fans van over de hele wereld reizen deze zomer af naar Awakenings om overdag en in de avond tot net na middernacht te dansen bij de negen betoverende podia. De campingbezoekers die er geen genoeg van kunnen krijgen, kunnen ‘s nachts tot in de vroege uurtjes doorgaan bij de afterparty op de camping.

Echte fans van Awakenings hebben de eerste namen van de line-up afgelopen weekender al kunnen spotten tijdens de Awakenings show in Eindhoven. Met de topartiesten die deze zomer hun opwachting maken tijdens de tweede editie van Awakenings Summer Festival, bewijst de organisatie opnieuw één van de populairste techno festivals ter wereld te zijn. Awakenings staat al 25 jaar aan het voorfront van de industrie en brengt keer op keer de beste techno artiesten, variërend van hard techno tot melodic en van 4 to the floor tot experimental, en alles op de meest indrukwekkende stages. Dit maakt Awakenings al meer dan 25 jaar een van de meest geprezen techno festivals ter wereld.

Weekend- en dagtickets voor Awakenings Summer Festival zijn vanaf 31 januari om 20:00u beschikbaar voor fans die zich hebben geregistreerd. De reguliere kaartverkoop start 24 uur later, op 1 februari om 20:00u via Awakenings. Wacht niet te lang, want alle accommodaties waren bij de blinde verkoop binnen een paar uur uitverkocht. Door de grote vraag zijn een aantal extra opties toegevoegd, daarna zijn alleen weekendtickets met verschillende vooraf opgezette tent opties of bring your own tent en dagtickets nog beschikbaar.

CONNECT W/ AWAKENINGS
Instagram | Facebook | Website | YouTube | TikTok