Op donderdag 27 april kleurt het Chasséveld in Breda weer oranje tijdens de negenentwintigste editie van 538 Koningsdag. Traditiegetrouw viert de radiozender deze nationale feestdag groots met luisteraars, artiesten en natuurlijk alle dj’s. Maan, Sunnery James & Ryan Marciano, Snelle, Flemming, La Fuente, Miss Montreal, Claude, Mart Hoogkamer, Sjaak, Suzan & Freek en Willy William zijn de eerste vrienden van Radio 538 die erbij zijn. Binnenkort maakt de radiozender nog meer namen bekend. De kaartverkoop start donderdag 9 februari om 10.00 uur via 538.nl/koningsdag.

Coco Hermans, Radio Director 538: Vorig jaar konden we voor het eerst weer als vanouds met elkaar feesten. Het voelde als één grote vriendengroep van 40.000 man en daarom kan ik niet wachten om er ook dit jaar weer een onvergetelijke editie van te maken. Met alle luisteraars, artiesten en dj’s wordt het gegarandeerd één groot feest!

538 Koningsdag 2023

Datum: donderdag 27 april

Locatie: Chasséveld, Breda

Tijden: 12.00 uur tot 22.30 uur

Leeftijd: 18+

Start kaartverkoop: donderdag 9 februari, 10.00 uur, via 538.nl/koningsdag

Line-up: Maan, Sunnery James & Ryan Marciano, Snelle, Flemming, La Fuente, Miss Montreal, Claude, Mart Hoogkamer, Sjaak, Suzan & Freek en Willy William(meer namen worden binnenkort bekendgemaakt)

Editie: negenentwintigste, waarvan de achtste in Breda