Het Belgische 2ManyDJ’s bestaande uit de broers Stephen en David Dewaele heeft na ruim 10 jaar hun legendarische DJ-mix weer online gezet. Het duo dat ook wel bekend is als de electrohouse-rockgroep Soulwax bracht in 2002 voor het eerst ‘As Heard On Radio Soulwax’ uit, een verzameling van hun innovatieve, genre-vervagende en baanbrekende mixen. Deze mixen werden vrij snel weer offline gehaald en waren jarenlang niet nergens te horen. Tot op heden, want hun cutting-edge electronic mix ‘As Heard On Radio Soulwax Pt. 2’ is nu exclusief te beluisteren via Apple Music.  

Luister nu naar ‘Radio Soulwax presents As Heard On Radio Soulwax, Pt.2 (DJ MIX)’ exclusief op Apple Music.

Naast de exclusieve mix van 2ManyDJ’s die vanaf nu te beluisteren is op Apple Music heeft Apple Music recentelijk de enorme mijlpaal bereikt van honderd miljoen nummers en het aanbod neemt elke dag verder toe. 21 jaar na de introductie van iTunes en de allereerste iPod met 1000 nummers op zak is Apple Music naar 100.000 keer zo veel nummers gegaan. Geniet nu ook van Apple Music en ontvang bij de aanschaf van geselecteerde Apple producten 6 maanden gratis Apple Music.

Dit jaar vindt ook de Apple Music Super Bowl Halftime Show voor het eerst plaats met niemand minder dan Rihanna.  Op 9 februari om 18.00u CET wordt Rihanna geïnterviewd door Nadeska Alexis van Apple Music Radio tijdens de persconferentie voor de Super Bowl LVII Halftime Show. De persconferentie is live en on demand te bekijken op Apple Music, via @AppleMusic op TikTok, Instagram, YouTube en Twitter, of op NFL Network.